V sklopu prireditev Noči v Stari Ljubljani je Društvo ljubiteljev praženega krompirja kot samostojne jedi postavilo svojo stojnico in mimoidočim brezplačno ponujalo porcijo praženega krompirja.
Društvo ljubiteljev praženega krompirja kot samostojne jedi - "Priloga je pa meso, in ne obratno," pravi Kočevarjeva - je mednarodno društvo, v katerem je več kot 1.000 članov, ocenjuje Kočevarjeva. Ampak, zakaj ravno društvo praženega krompirja in ne pečenega, ali pa društvo kakšne druge krompirjeve specialitete? Saša Kočevar pravi, da je pražen krompir stara jed, h kateri se je v času mastnega pomfrita treba vse bolj vračati, poleg tega pa lahko pražen krompir pripravimo na mnogo načinov.
N. G.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje