Simply red s Hucknallom na čelu so s hiti, ki so se nabrali v 25 letih, navdušili ljubljansko občinstvo. Foto: MMC RTV SLO
Simply red s Hucknallom na čelu so s hiti, ki so se nabrali v 25 letih, navdušili ljubljansko občinstvo. Foto: MMC RTV SLO

"

Pisano občinstvo, ki je napolnilo, ne pa nagnetlo halo Tivoli, je brez težav pritegnilo največjim uspešnicam skupine, ki so jih "pridelali" v četrt stoletja.

Odrski nastop, to je bil sicer že drugi koncert pri nas v zadnjih treh letih, je bil pričakovano minimalističen, kar ne preseneča. Kdo bi potreboval kaj več od svetlobnih efektov, če je v igri vokal Micka Hucknalla!?

Ste tudi vi obiskali koncert Simply red? Delite svoje videoposnetke in fotografije z nami na Mojem spletu. Z veseljem jih bomo objavili v novici.

Starejši in mlajši so se sproščeno pozibavali ob hitih, kot so Fake, Say you love me, Sunrise in drugih, in ob odhodu pevca dali jasno vedeti, da želijo še. Tudi dobro razpoloženi pevec je bil nad odzivom občinstva, med njim je bilo veliko Hrvatov, navdušen, in s sklepno pesmijo, If you don't know me by now, postavil piko na i odličnemu koncertu. Poznamo, poznamo, so se ob odhodu muzali obiskovalci.

Tekst in foto: Ksenja Tratnik

Simply Red: If you don't know me by now

Simply Red: For your babies