Jean Francois Lenogue se je na zabavi po prireditvi v družbi lepotic hitro sprostil. Foto: RTV SLO
Jean Francois Lenogue se je na zabavi po prireditvi v družbi lepotic hitro sprostil. Foto: RTV SLO
Brez mičnih hostes pri tovrstnih dogodkih seveda ne gre. Foto: RTV SLO
Pretepači se zanimajo za slovenska dekleta

Organizatorji 3. World Freefight Challengerja so pripravili pravi spektakel. Halo Komunalnega centra v Domžalah so obiskovalci kar lepo napolnili, med sicer prevladujočim moškim občinstvom pa smo opazili tudi nekaj (znanih) ženskih obrazov, na primer bivšo smučarko Urško Hrovat, TV- voditeljico in znanko modnih stez Manco Zver ter pevko Špelco.

Več o posameznih borbah si preberite tukaj.


Od slovenskih lepot ga zanimajo slovenska dekleta

Po borbah, ki so trajale skoraj štiri ure, je sledilo poziranje pred fotografi, nato pa se je prireditev hitro končala. Borci ter nekateri povabljenci in novinarji smo se odpravili v enega izmed hotelov z igralnico v okolici Ljubljane, kjer se je nato odvijala zabava s pogostitvijo, ki se je prilegla prav vsem, ki so se udeležili borilnega spektakla. Borci so se hitro sprostili, tudi zaradi tamkajšnjih lepotic, ki so jim delale družbo. Za siceršnje mnenje o dogodku smo povprašali Fabricia Nascimenta, ki se mu je zaradi njegovega slabšega znanja angleščine hitro pridružil tudi njegov trener, ki nam je povedal, da je svoje delo opravil zelo korektno in je zmage svojega varovanca zelo vesel. Na vprašanje glede konkurence je trener odgovoril, "da je konkurenca dobra za dobre borce". Oba sta bila tudi zelo zadovoljna s samo organizacijo prireditve in namestitvijo. Pozabila nista niti na dejstvo, da je Slovenija ena najlepših držav na svetu, a je Nascimento je priznal, da bi rad le dobil dekle ... Za več informacij si oglejte priložen posnetek.

V kazinoju sta se spopadli dve mladenki
Zabavo sta popestrili tudi dve mladenki (mlajša, ki je prihajala iz Romunije, je bila stara le 16 let), ki sta se med seboj pomerili kar na odru, kamor so namestili posebno podlago. Po trdem boju in treh rundah je sodnik simbolično dodelil zmago obema. Za izjavo smo uspeli dobiti tudi slovenskega junaka Bojana Kosednarja, ki je pohvalil organizatorja in mednarodno konkurenco, ki je med domačimi borci drugače nima. Izrazil je tudi veselje nad svojo zmago, še posebej, ker jo je dosegel pred domačim občinstvom. Glavna zvezda večera je bil sicer Cheick Kongo, ki je profesionalni borec od leta 2001, v svoji karieri pa je nanizal 12 zmag ter tri poraze. Kot poseben gost včeraj ni nastopil, sicer pa tekmuje v veščini MMA in je pa prava ikona borilnega športa. Njegova zadnja zmaga je bila septembra nad znanim Hrvatom Darkom Filipovićem alias Cro Cropom.

J.R.

Pretepači se zanimajo za slovenska dekleta