Maša in Raay sta oba še študenta in tudi sostanovalca. Foto: RTV SLO
Maša in Raay sta oba še študenta in tudi sostanovalca. Foto: RTV SLO

Smo naravni in naravnani - na smeh, seveda!

Maša (Turbo Angels)
Turbo Angels
Preverjen recept za uspeh: dve plavolaski, harmonikar in še en pevec. Foto: www.turboangels.si

Moje slabe lastnosti: pozno vstajanje, nažiranje, lenoba pri gospodinjskih opravilih.

Raay (Turbo Angels)

Pesem bi najraje posneli z virtuozom na harmoniki Boštjanom Konečnikom. Trenutno sta obe plavolaski, Maša in Marjetka, po dolgem času spet samski, Raay je na pol zaljubljen, Turbo Dejan pa hodi "vasovat" v Mursko Soboto.

Vsi člani skupine so še študentje, na slovenski sceni pa jih najbolj moti nevoščljivost. Kmalu lahko na policah pričakujemo njihov prvi album, na katerem bodo značilne pesmi zanje - turbo poskočnice, kot so jih sami označili.

Na vprašanje, kakšno uvrstitev napovedujeta Raay in Maša Anžeju Dežanu na Evrosongu v Atenah, sta odgovorila, da visoko in da zanj držita pesti.

Kako pa kaj Atomik Harmonik?
Seveda se nista mogla izogniti vprašanjem o primerjavi s skupino Atomik Harmonik. Zatrdila sta, da niso ne sovražniki ne prijatelji, pač pa znanci. Nova članico skupine Atomik Harmonik Iris so pohvalili, da lepo poje, kljub temu pa dejali: "Špelca je bila zakon!" V šali pa sta Raay in Maša Atomike razglasila kar za svoje vzornike.

In zakaj so izbrali za ime skupine prav Turbo Angels? Da bi bili lahko angelčki, sta se domislili pevki, Štajerki Maša in Marjetka, Gorenjec Raay pa je pred ime dodal še besedo turbo.

Najbolj zaželena: Rebeka in Domen
Raay je dejal, da bi šel najraje na pijačo - seveda poleg Maše in Marjetke - z Manco Špik ter Rebeko Dremelj, s katero se vedno veliko smejita. Maša pa bi najraje posedela ob kavi v družbi Domna Kumra.

Privlačna 21-letna Maša je zatrdila, da so edina umetna stvar na njej lasni vložki, ostalo pa je vse naravno. Z goloto nima težav, zato z veseljem obleče tudi kratka krilca in majčke z globokimi dekolteji.

V drugi polovici aprila bodo imeli veliko koncertov, maj pa bo sploh "štala", kot je dejal Raay. Polovica Turbo Angelsov je na koncu še zatrdila, da bo skupina tudi čez pet let še migala na slovenskih odrih.

Smo naravni in naravnani - na smeh, seveda!

Maša (Turbo Angels)

Moje slabe lastnosti: pozno vstajanje, nažiranje, lenoba pri gospodinjskih opravilih.

Raay (Turbo Angels)