Sašo in Tina sta s svojo energijo in dobro izbrano skladbo osvojila večino glasov. Foto: MMC RTV SLO
Sašo in Tina sta s svojo energijo in dobro izbrano skladbo osvojila večino glasov. Foto: MMC RTV SLO
Smooth v izvedbi Saša Pappa in Tine

Žirija se je od prvih oddaj očitno malo omilila, saj so tokrat izbirali bolj pohvalne besede. Zmagovalni par je namreč od žirije prejel le najboljše ocene.

Sebastian in Ana Marija Mitić sta se odločila za zmagovalno pesem Slovenske popevke izpred nekaj let Če je to slovo in očitno je besedilo kar napovedovalo njuno usodo. Tomaž Domicelj je sicer solidarno prepustil, da se Ana Marija oceni kar sama, ki pa seveda ni skoparila s komplimenti. Svoj nastop je ocenila z besedami, da »nista blestela le s svojimi podobami, ampak tudi z glasovi«. A podobnega mnenja očitno niso bili gledalci in žirija.

Radijski voditelj na štajerskem radiu Sašo Papp in pevka Tabujev Tina sta se odločila za energično skladbo Smooth, ki je zadovoljila tudi žirijo. Vsi žiranti so imeli le malo ali pa skoraj nič pripomb, saj so dejali, da sta jih prijetno presenetila, tako da pohval res ni manjkalo. Pevsko znanje radijskega moderatorja pa mogoče ni bilo niti takšno presenečenje, saj je imel Sašo nekoč tudi svojo skupino, sicer pa priznava, da je velik ljubitelj glasbe iz osemdesetih.

Kot zadnja sta nastopila Vili Resnik in klovnesa Eva Škofič Maurer, ki sta zapela slovensko pesem Ti si rekla sonce.

T. P.

Smooth v izvedbi Saša Pappa in Tine