Rado se nima za pravega igralca, saj za to nima prave izobrazbe. Foto: RTV SLO/A. K.
Rado se nima za pravega igralca, saj za to nima prave izobrazbe. Foto: RTV SLO/A. K.
Rado Mulej
Rado je januarja gostoval tudi v oddaji TLP. Foto: RTV SLO

Temnolasec je znova dokazal, da živi v tempu, ki mu lahko sledi le malokdo. Intervju po oddaji Piramida, kjer je svoje govorne spretnosti meril z Evo Irgl in Dragom Leskovškom, je trajal le poldrugo minuto.

"Mudi se mi naprej!" je odgovoril s prepoznavnim nasmeškom. Povedal nam je, da je, čeprav je po poklicu frizer, to dejavnost postavil na stranski tir, saj se želi bolj posvetiti svoji drugi ljubezni, tj. igralstvu. Dela ima v Sloveniji toliko, da mu je časa zmanjkalo tudi za dokončanje igralske akademije v ZDA.

Šarmer, ki mu jezik zelo hitro teče, je še dejal, da se še ni našel novinar, ki bi mu postavil vprašanje, na katerega ne bi znal odgovoriti. "Še nikoli nisem ostal brez besed!" je zdrdral. Pohitel je: "Še kaj?"

Ženske ima v mezincu
Da, Rado, samo še to. Glede na to, da v predstavi 5moških.com pred začetkom naključne obiskovalce "zaslišuje" o odnosih med moškimi in ženskami, smo ga pobarali, ali je tako izvedel veliko novega o nikoli končani temi o odnosih med spoloma. "Ne, ne bi rekel. Ženske me res zelo težko presenetijo."

"Raje praznujmo gregorjevo!"
Ljubljančan, ki ga je na oddaji spremljalo njegovo dekle, plavolasa Črnogorka, je za konec z MMC-jem delil še svoje mnenje o valentinovem: "Valentinovo je ameriški praznik, zato mi ne pomeni prav veliko. Všeč pa mi je gregorjevo, ker je to slovenski praznik, a smo ga izpodrinili na račun valetninovega. Vseeno pa bom svoji dragi na dan zaljubljencev nekaj poklonil. Sicer pa je zame vsak dan valentinovo!"

A. P.