Tony Cetinski je pred dnevi s Perpetuum Jazzile napolnil ljubljansko Gospodarsko razstavišče. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Tony Cetinski je pred dnevi s Perpetuum Jazzile napolnil ljubljansko Gospodarsko razstavišče. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

Tudi letos se bodo ne le Gorenjci, ampak tudi ljubitelji zabavne glasbe iz vse države 28. in 29. junija lahko zabavali na dvodnevnem glasbenem festivalu, kjer bodo nastopili znani slovenski in tuji glasbeniki, priložnost za predstavitev pa bodo dobili tudi manj znani glasbeniki, ki si svojo glasbeno pot šele utirajo.

Nagradna igra je končana! Žreb je odločil, da po dve vstopnici za festival dobijo:

Ljubo Kozic
Maša Bogataj
Anja Arh
Barbara Slavinec
Gašper Vurnik

Srečne izžrebance prosimo, da na naslov mmc-zabava@rtvslo.si čim prej pošljejo svoje podatke, da bodo lahko prevzeli vstopnice.

Prvi festivalski dan bo minil v znamenju zasedb John Doe, Dan D in Avven, vrhunec prvega dne pa bo nastop legendarnega Vlada Kreslina. V soboto pa bodo oder zasedli Muff, Zlatko, Alen ter In & Out, dvodnevni glasbeni dogodek pa se bo sklenil z nastopom glavne zvezde tokratnega festivala, Tonyja Cetinskega.

A vse ne bo ostalo le pri glasbi - popoldanski del drugega dne festivala, ki ga prirejajo ob 20-letnici delovanja Kluba radovljiških študentov, bo namreč v znamenju sejma lokalne obrti. Organizatorji v Radovljici pričakujejo okoli 5.000 ljudi.

Če želite biti med njimi tudi vi, pa odgovorite na nagradno vprašanje. Podelili bomo petkrat po dve dvodnevni vstopnici (skupaj torej 10 vstopnic).