Rajko na mara zime, zato takrat najraje odpotuje kam daleč. Foto: RTV SLO
Rajko na mara zime, zato takrat najraje odpotuje kam daleč. Foto: RTV SLO
Rajko Hrvatič in Jurij Bradač
Rajko in Jurij sta oba pogosta obiskovalca modnih prireditev. Foto: RTV SLO

V bližnji prihodnosti bo obiskal Tajsko, natančneje Puket, sicer pa se kam dlje najraje odpravi pozimi, saj tega letnega časa nima preveč rad.

Zimskega obdobja se pač ne da obiti." Prejšnji teden bi moral na Japonsko, vendar je potovanje odložil zaradi službenih obveznosti.

Sicer pa je bil Rajko že povsod po svetu, zato ni kraja, o katerem bi sanjal, sta mu pa zelo všeč Dominikanska republika, ki jo je obiskal pred 15 leti, in Las Vegas.

Bentleyja je kupil, ker je varen avto
Rajko je že približno leto in pol ponosni lastnik za mnoge sanjskega bentleyja. Pravi, da ga je kupil predvsem zato, ker je varen. Do razkošnih avtomobilov nima nobenega posebnega odnosa. Njegova mnenje je: "Sanjski avto si zaželiš, ga kupiš, čez dva, tri mesece pa se ga navadiš in postane avto kot vsak drug."

Rajko razmišlja o tem, da bi se ustalil, vendar ...
Na izboru za mis Slovenije smo ga opazili v družbi nove spremljevalke. Tudi Rajko sam je potrdil, da bi ona lahko bila tista prava, vendar je na zabavo z naslovom "Beautiful girls celebrating summer", ki je potekala preteklo sredo v Vodnem parku Atlantis, prišel sam.

Njegov odgovor na vprašanje, kje je njegova spremljevalka, je bil preprost: "Je ni več, je že šla. Prekinila sva zvezo."