Rebeka pravi, da so dnevi v Beogradu naporni, a da z vso ekipo zelo uživa. Foto: Reuters
Rebeka pravi, da so dnevi v Beogradu naporni, a da z vso ekipo zelo uživa. Foto: Reuters
Rebeka Dremelj
Prva vaja je bila polomija, največ težav jim je povzročala kletka. Foto: Reuters

Slovenska predstavnica pravi, da v Srbiji za Slovence zelo lepo skrbijo in da bo v torek dala vse od sebe.

Včeraj ste imeli drugo vajo, ste z njo zadovoljni? Ali poteka vse tako, kot je bilo predvideno?
Prva vaja ni bila najboljša zaradi kletke, ker se nam je nekaj pokvarilo pri prevozu in je nismo mogli usposobiti. Ko pa je končno vse delovalo, pa je bilo vaje že konec. Druga vaja je potekala super, kakšni popravki so seveda še potrebni, ampak načeloma smo zadovoljni, ne še sicer stoprocentno, ampak to bomo še vse popravili.

Gotovo ste si ogledali nastope konkurence. Kako ocenjujete svoje možnosti v polfinalu?
Človek samega sebe gleda popolnoma drugače kot ostale, tako da se z uvrstitvijo ne želim obremenjevati. Vem, da sem zadnje tri mesece iztisnila iz sebe maksimum, več kot to ne morem narediti. Danes na velikem koncertu v Beogradu na Kalemegdanu nastopajo Ruslana, Željko Joksimović, Marija Šerifović in jaz. Jaz se trudim, kolikor se lahko, vem, da sem naredila vse. Svoj nastop bom izpeljala profesionalno, kakšen bo rezultat, pa ni več odvisno od mene.

Kakšne obveznosti vas čakajo še do torkovega nastopa?
Vsak dan imam veliko intervjujev, samo včeraj sem jih dala najmanj 30. Dnevi so naporni, jaz samo vem, kdaj se moram zbuditi, urediti in oditi. Jutri nas čaka še zelo pomemben dan, ker se obeta slovenski večer, v nedeljo imam še nekaj intervjujev, nastopila bom na TV Pink. V ponedeljek in torek pa bom malo umirila promocijske zadeve in se popolnoma posvetila torkovemu nastopu.

Kdo ima po vaši oceni največ možnosti za uspeh?
Ko gledam, kako se je Azerbajdžan potrudil, koliko denarja so dali za vse promocijske zadeve, jim zmago zelo privoščim. Tudi na odru tekmovalca izstopata in njun nastop mi je zelo všeč. Velike možnosti ima po mojem mnenju tudi Ukrajina, ruska pesem pa mi sicer ni všeč, moram pa priznati, da tekmovalec na odru poskrbi za dobro "foro".