Ricky se z erotičnim plesom ukvarja že 11 let. Foto: Osebni arhiv
Ricky se z erotičnim plesom ukvarja že 11 let. Foto: Osebni arhiv

Plesalec je v spletni klepetalnici MMC-ja še priznal, da je kar težko obdržati resno zvezo, če si v takšnem poslu, kot je on. "Zato ker večina punc ne razume, da se eni s tem poslom ukvarjamo profesionalno in ne zato, da bi z njim med rjuhe spravljali dekleta z nastopov ..." pravi.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Razkril je tudi, kaj je bila najbolj nerodna stvar, ki se mu je zgodila med nastopom: "Oder se je zlomil sredi nastopa ... in padel sem med podivjane babe." Nekaj vprašanj pa se je dotaknilo tudi malce bolj kočljivega dela njegovega poklica, in sicer, ali se je kdaj med nastopom (vidno) vzburil. "Nimam teh problemov. Sem toliko časa že v tem, da znam izločiti vzburjenost pred množico," je profesionalno pojasnil.

A biti erotični plesalec ni vedno lahko. Včasih ima tudi težave s preveč razgretimi oboževalkami: "Kdaj so kakšne res nadležne. In kar ne razumejo, da sem za popestritev zabave le tisti večer. In potem težijo in težijo." Pri tem priznava, da včasih res potrebuje varnostnika, ki ga varuje pred ženskami, ki ne razumejo pomena besedice "ne".