Trkaj bo postal očka. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Trkaj bo postal očka. Foto: MMC RTV SLO/Jani Ugrin
Veselo novico je delil na Facebooku. Foto: Facebook Trkaj

32-letni vsestranski umetnik je na Facebooku delil veselo novico, da bosta z njegovo srčno izbranko Patricijo postala starša.

"V malem veselem pričakovanju," je Trkaj veselo novico delil s svojimi oboževalci na svojem zidu na družbenem omrežju, dodal pa je tudi fotografijo, sodeč po kateri s Patricijo pričakujeta deklico. Trkaj je gostobeseden, ko gre za njegovo delo, glede svojega zasebnega življenja pa ostaja skrivnosten.

Trkajeva zmaga je ...
Trkaj, ki se je že pri 17 letih začel ukvarjati z rapom, je znan je po svojih udarnih besedilih, njegova prva večja uspešnica je bila Dihi z mano.

Prvi album V času enga diha je izdal že leta 2003, sledili so še Rapostol (2007), Pasož (2010), Vse je OK (2013). Kaj pa je za Trkaja zmaga, je razkril v intervjuju za MMC ob izidu zadnjega albuma iz leta 2014 Dan zmage: "Uresničitev ciljev, ki jih imaš v svojih sanjah in jih čutiš globoko v sebi. Razvijati in utrjevati značaj, hkrati pa imeti veliko ljubezni do sebe in vseh živih bitij. Biti dejaven, biti živ in se ne predati do konca. Videti dobro. Tudi če izgubiš, pomembno je, da ne izgubiš lekcije in da se znaš pobrati in iti naprej. Zmaga je tudi sodelovanje, da težimo k enakim ciljem in se jih trudimo izpolniti."

Trkaj je znan tudi po tem, da veliko piše za druge izvajalce. Med drugim je avtor besedil za Manco Špik (Baila Baila), Turbo Angels (Gremo na Bahame), Nino Pušlar, Omarja Naberja, Nušo Derenda ...