Zmagovalna črno-bela kombinacija Rudi-Patrick. Foto: MMC RTV SLO/Žiga Culiberg
Zmagovalna črno-bela kombinacija Rudi-Patrick. Foto: MMC RTV SLO/Žiga Culiberg
Zmagovalni nastop Rudija in Patricka

Doktorja pomorskega prava smo v MMC-ju poklicali in ga vprašali, kako dolgo traja prijateljstvo z istrskim "slavčkom" Rudijem.

Dejal je, da sta se prvič srečala že pred več kot desetimi leti, Rudija se spomni z nekega koncerta. "Sicer pa, saj veste, Obala oziroma Istra je relativno majhna, zato se vsi med seboj poznamo," je dodal kodrasti temnolasec.

Polna idej za nov nastop
Na vprašanje, zakaj sta se predstavila prav s skladbo Iztoka Mlakarja Štefana in Bartolin, pa je odgovoril: "Najprej je bila v igri neka druga pesem, nato pa se je Rudi spomnil na Iztoka. Takoj sem se strinjal, prav ta šanson pa sem izbral jaz. Do te izbire sva torej prišla skupaj." Dodal je, da ju nov nastop čaka v roku enega meseca in da nekaj idej za novo pesem že imata. "A naj raje ostane presenečenje," je še dejal za MMC Vlačič.

Na desni si oglejte nedeljski nastop Rudija Bučarja in Patricka Vlačiča.

Prihajajo nove "žgoleče" zvezde
Pevski pari, ki bodo s svojo karizmo in vokalnim ujemanjem poskusili prepričati gledalce in žirijo v naslednji oddaji, so TV-voditelj Klemen Slakonja z Nušo Derendo s pesmijo Metulj, vratar NK Hit Gorica Vasja Simčič z Evo Hren s pesmijo Laure ni več in poslanka Eva Irgl z Giannijem Rijavcem s pesmijo Vse, kar sva bila.

A. P.

Zmagovalni nastop Rudija in Patricka