Nikoli ne bo tekmovala za mis Slovenije, pravi. Foto: Uradna spletna stran
Nikoli ne bo tekmovala za mis Slovenije, pravi. Foto: Uradna spletna stran
Sabina Mali
V videospotu je pokazala veliko gole kože. Foto: Uradna spletna stran

Temnolaso lepotičko iz Kamnika smo v MMC-ju poklicali in kljub temu, da smo jo ujeli na plaži na Hrvaškem ("na žalost bom tukaj samo do nedelje"), si je vzela čas in nam je zaupala marsikaj zanimivega.

Videospot, kot se za zajčico spodobi
Sabina, novinka na glasbenih odrih, se je pohvalila, da je javnost njen premierni videospot izredno dobro sprejela. "Vsem je bil zelo zanimiv, saj je zelo drzen. Všeč mi je bilo, ker si niso mislili, da je 'porno' ali perverzen, temveč le zelo vroč. Je bila pa vse skupaj zamisel mojega fotografa Vesmina Kajtazovića."

V precej razgaljenem videospotu se pojavi tudi privlačni mladenič. Sabina je dejala, da ne gre za nobenega modela ali prijatelja, temveč natakarja Dejana, ki ga je z ekipo spoznala le dan pred snemanjem.

Tokac natančno vedel, kaj želi
Sabini je k sodelovanju uspelo pritegniti izkušena in priznana glasbena imena, saj ji je pesem Strast napisal Tomislav Jovanović - Tokac, "alfa in omega" zasedbe Dan D. "S Tokacem se poznava že od prej. Ko sem prišla do njega in ga prosila za 'komad', je takoj rekel, da mora biti pesem zame res 'ekstra', saj sem zelo divja." Ni izključila niti dueta z dolenjskimi rockerji, po dopustu pa se bo počasi spet zaprla v studio in na novo ustvarjala. "Treba je delati, ni kaj."

Delaj tisto, kar te veseli
In kako se Sabina otepa očitkov, da je le še ena pojoča misica in v čem je boljša od "klonov" Rebeke, Sanje in Nine? "Zvrsti glasbe, kot jo izvajajo one, sama ne poslušam, vse tri pa so res super dekleta. Pomebno je, da delajo, kar hočejo, in to se pri kakovosti takoj vidi. Pri meni je petje želja že iz otroštva, na odrih želim ostati dolgoročno, vidim se v tem," je dejala misica, hostesa in fotomodel, ki je zatrdila, da ima lepotnih naslovov že preveč, da bi se prijavila še na kakšnega. "Niti na izbor za mis Slovenije ne," je bila odločna.

Sabinina lepotna kariera je res bogata, najbolj znana je kot mis Havaiian Tropic 2007, letos pa je postala tudi Playboyevo dekle leta in Najbolj seksi Slovenka.