Foto:
Foto:
Pink je razočarala z dolžino koncerta.

Sadež alias Igor Bračič je pred koncertom zamišljeno sedel ob prizorišču in le opazoval, po koncertu pa s kolegom komentiral dogajanje.

Pred nastopom ameriške zvezdnice so nastopili slovenski numetalci naio ssaion, tako da je bilo slovensko zastopstvo na festivalu v bližini Gradca kar številčno. Duo Slon in Sadež vezi s skupino naio ssaion vežejo že od prej, saj so skupaj nastopili na mariborskem festivalu Lent.

P!nk je svoje poslušalce navdušila, vendar pa jih je bila večina razočarana nad dolžino koncerta in nad dejstvom, da se po prvem odhodu z odra ni več vrnila.

Obiskovalci so med koncertom mahali z roza fluorestenčnimi palčkami, ki so se v temi svetile, vendar pa P!nk nad tem ni bila zelo navdušena, saj jih je veliko končalo na odru in le malo je manjkalo, da ekscentrična pevka kakšnega ni dobila v glavo.

Med koncertom se P!nk ni preoblekla. Njena oprava pa ni prepuščala veliko prostora domišljiji. Kavbojke so bile povsem raztrgane in spuščene na boke tako nizko, da si jih je 24-letna pevka med koncertom stalno popravljala. Zapela je večino uspešnic s svojega drugega albuma Missundaztood.