Bojan Požar je zaostal le za Ruparjem. Foto: RTV SLO
Bojan Požar je zaostal le za Ruparjem. Foto: RTV SLO
Špela Grošelj in Pavle Rupar
Špela Grošelj in Pavle Rupar sta se kar nekajkrat sporekla. Ruparju so na koncu gledalci vendarle namenili največ glasov. Foto: RTV SLO
Špela Grošelj
Grošljeva ni želela razpravljati o svojem oprsju. Foto: RTV SLO

za svoje fotografije'zgoraj brez' ne krivi rumenega tiska, ampak samo sebe.

V 5. oddaji Piramide je bila svetlolaska gostja poleg nekdanjega poslanca in nekdanjega tržiškega župana Pavla Ruparja in novinarja Bojana Požarja, beseda pa je nanesla tudi na Špelino oprsje. Pevkin bujni dekolte je tokrat s pomočjo dolge verižice diskretno zakrivala nekoliko bolj zaprta majica, ni pa hotela odgovoriti na vprašanje, ali si je v resnici dala povečati prsi.

Povedala je, da so bile njene razgaljene slike, ki jih je letos objavil eden izmed slovenskih tabloidov, delo paparacev in da jih ni poslala sama, kot so jo obtoževali nekateri. Dodala je še, da se zaradi teh slik, posnetih na hrvaški obali, ni pretirano razburila in ne bo tožila tabloida, v katerem so izšle, saj je bila sama kriva, da je v prepričanju, da je na plaži sama, snela zgornji del kopalk. Glede rumenega tiska na splošno je estradnica povedala, da se ji kot glasbenici zdi primeren in potreben, a dodala, da je razočarana nad dejstvom, da rumeni mediji vse prevečkrat posežejo globoko v zasebnost posameznika in s tem človeku pogosto odvzamejo tudi dostojanstvo.

Umrla bi s pesmijo na ustnicah
Da ne more iz svoje pevske kože, je dokazala že na začetku oddaje, ko je s nekdanjim poslancem Ruparjem na odru dvoglasno zapela pesem Silvesterski poljub. Špela je dokazala, da je povsem predana petju tudi z izjavo, da bi si ob morebitni katastrofi, ki jo napoveduje predsednik Drnovšek in ob pričakovanju zadnjih trenutkov življenja kaj drugega kot pela! Meni sicer, da se je predsednik s svojo izjavo o katastrofi nekoliko prenaglil, saj naj bi po njenem mnenju moral opogumljati in pomirjati, ne pa povzročati panike.

Pripravljena je zibati!
Špela o otroku še ne razmišlja, saj je trenutno povsem predana glasbi. Tako naj bi bilo še tri leta, potem pa naj bi družini dala prednost. Splav podpira, saj živimo v demokratični državi in nedavni predlog minista Drobniča, o plačevanju splavov, se ji zdi nesprejemljiv. Čeprav otroka zdaj ne načrtuje in uporablja zaščito, je dejala, da bi ga vseeno obržala, saj ga je sposobna tudi preživeti.

Pravila so zato, da se jih spoštuje!
Lepa svetlolaska je lastnica fiata punta, čeprav bi si s prisluženim denarjem lahko privoščila dražji avto. A povedala je, da ji avtomobil ne pomeni prav ničesar, zato je raje vlagala v stanovanje in 22 letih se lahko pohvali z lastno streho nad glavo. O sebi pravi, da je previdna voznica, ki verjame, da so pravila zato, da se jih upošteva, ne krši.