Očitno je, da je šaman Robi privlačni Petri povsem zmešal glavo. Foto: Osebni arhiv
Očitno je, da je šaman Robi privlačni Petri povsem zmešal glavo. Foto: Osebni arhiv
Osebni arhiv
Petra Slapar je mnoge poslušalce prepričala na Melodijah morja in sonca z balado Naj ljubezen vrne se. Foto: Osebni arhiv

Plavolasko, ki je nase opozorila kot del triperesne pevske deteljice v lanski Piramidi, prah dvigovala z erotičnimi posnetki, nato pa se resneje podala v pevsko kariero, smo v MMC-ju poklicali, da bi izvedeli kaj več o njeni poroki. Petra je bila sprva zelo zadržana, saj ni hotela izdati preveč, nekaj pa smo le izvedeli. Poleg tega, da je obleko, v kateri bo dahnila usodni "da", izbrala v zadnjem hipu. In kakšna bo? "Bela." Aha.

Petra, bodo na sobotni poroki kot svatje prisotni kakšni znani Slovenci?
Da, morda bosta prišla Iris Mulej in Jure Zorčič, vsaj povabila sva jih, a morda ju ne bo, saj ima Iris obveznosti v tujini. V Zagrebu ali Milanu, tam nekje. Sicer pa bo zabava v dveh delih, saj sva si z Robijem zamislila, da bova 3. maja priredila še piknik v "mojih koncih", torej blizu Moravč.

Koliko časa sta že par?
Spoznala sva se pred dvema letoma in od takrat sva tako rekoč nerazdružljiva, ves čas tičiva skupaj. Ko je Robi prvič videl mojo energijo, je bilo "to to". Skupaj pa živiva eno leto.

Po poroki, v ponedeljek, odletita na Florido na medene tedne. Kaj bosta tam počela, bo to bolj dopust ali potovanje?
Na Floridi se bova še enkrat poročila, tokrat po afriško, da bo še bolj energetsko, močno, intenzivno. Poročil naju bo šaman Filip, ki se s tem ukvarja že 35 let. Kot sem videla na fotografijah, bo poroka na čudovitem kraju, ob morju.

Kaj pomeni "po afriško"?
To pomeni, da naju bo šaman s poroko še bolj prepletel, da bo prepletel najini življenji. Gre za 10.000 let staro znanje. Tudi sama se ukvarjam s šamanstvom in rezultati so že vidni.

Kaj pa tvoja glasbena kariera?
Prav v teh dneh je prišel na dan moj prvi videospot za pesem Close. Gre za poprock balado, glasbo je napisal Janez Repnik. V videospotu igra moj prijatelj, kar je bila najboljša odločitev, ki sem jo lahko naredila.