Sandra bo še naprej plula v modnih vodah, ne zapostavlja pa tudi akademske kariere. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer
Sandra bo še naprej plula v modnih vodah, ne zapostavlja pa tudi akademske kariere. Foto: MMC RTV SLO/Sandi Fišer

"Super, zelo ponosna sem nase, sploh ker sem imela veliko obveznosti kot mis Slovenije," so bili prvi odzivi mis Slovenije za leto 2010, potem ko je danes na fakulteti za varnostne vede diplomirala in tako postala diplomirana varstvoslovka. Tema manekenkine diplome je psihosocialna pomoč žrtvam trgovine z ljudmi.

Sandra tudi po predaji krone svetlolasi Lani Mahnič Jekoš še vedno ostaja v modnem svetu - pojavljala se bo na modnih revijah, bo pa tudi vaditeljica v eni izmed manekensko-plesnih šol -, a vse njene moči bodo prvotno usmerjene v študij: "Izobrazba mi ogromno pomeni, zato vso energijo prvotno vlagam v študij, še naprej pa ostajam tudi v manekenskih vodah."

Manekenka ne bo imela veliko časa za počitek (pred začetkom študijskega leta bo odšla na morje), saj bo že oktobra spet sedla v šolske klopi. Adamova se želi namreč še izobraževati, in to še naprej na Fakulteti za varnostne vede, kjer bo vpisala magisterij.

Sandrine želje za prihodnost
In kje se Sandra, ki je od staršev kot nagrado za uspešen študij dobila avtomobil, največ pa ji, kot pravi, pomenijo čestitke in spodbuda najbližjih, vidi v prihodnosti? "Težko je reči, saj imam veliko ciljev ... morda bi nekega dne delala na ministrstvu za obrambo."