Sanja Grohar in Mark Žitnik sta prvič prepričala s pesmijo Zarjavele trobente. Tokrat sta dobila negativno kritiko od sodnika Roka Goloba. Foto: MMC RTV SLO/Žiga Culiberg
Sanja Grohar in Mark Žitnik sta prvič prepričala s pesmijo Zarjavele trobente. Tokrat sta dobila negativno kritiko od sodnika Roka Goloba. Foto: MMC RTV SLO/Žiga Culiberg
Ocena Roka Goloba
Pevski nastop Sanje in Marka

Prvi finalni par nedeljske oddaje sta sicer s 5.894 glasovi postala pevka Monika Pučelj in igralec Gašper Jarni, vendar pa sta tokrat več pozornosti z nastopom vzbudila Sanja Grohar in Mark Žitnik. Pravzaprav je za dvig prahu poskrbel "strogi" član žirije Rok Golob. Njegova ocena njunega nastopa odmeva v komentarjih na različnih spletnih portalih.

Golob: Kar se petja tiče, je bilo grozno
Rok je Sanjino poplesovanje v kratki oblekici in pozibavanje Marka, predvsem pa njuno petje označil za "grozno". Sanja in Mark, ki naj bi se v drugi krog uvrstila zaradi usmiljenja gledalcev ob veliki Markovi treme, sta po Zarjavelih trobentah izbrala Kekčevo pesem, ki pa tokrat gledalcev ni prepričala.

Na desnih videoposnetkih si lahko ogledate pevski nastop Sanje in Marka ter oceno njunega nastopa od Roka Goloba.

Čeprav v včerajšnji oddaji ocene strokovne žirije niso štele, je prav Golobova kritika dvignila precej prahu. Dejal je, da ga je celoten nastop "bolj kot na Kekca spominjal na bavarske filme". Sanja je bila po njegovem mnenju kot "seksi Helga aus Deutschland, Mark pa kot njen stric". Po prigovarjanju voditeljice je vendarle rekel, da je bilo zabavno, glede petja pa je bil neizprosen: "Ne vem, če sta prav zapela tri tone ..."

Na koncu oddaje je še enkrat pokomentiral nastope vseh treh parov. Nastopa Anje Križnik Tomažin in Slavka Ivančića ter zmagovalcev Monike Pučelj in Gašperja Jarnija je ocenil za solidna, a brez posebnosti. Ni pa se mogel upreti še zadnjemu komentarju Sanje, ki je bila po njegovem mnenju erotična, in Marka, ki je bil prikupno zmeden.

Celotno oddajo Zvezde pojejo si lahko ogledate tukaj.

Sanja ni dosegljiva za komentar
Sanjo smo poskušali poklicati za komentar ocene sodnika Roka Goloba, vendar žal ni bila dosegljiva. Po njenem pogledu v oddaji sodeč, je delovala nekoliko užaljeno in (mogoče za šalo ali pa za res?) Marku predlagala, da bi kar odšla z odra. Dodati velja, da sta od njunega (poleg njiju najbrž) nastopa veliko pričakovala tudi Sanjina pevska kolega Saška Lendero (ta še posebej goreče zagovarja Sanjin pevski talent) in Domen Kumer.

Ocena Roka Goloba
Pevski nastop Sanje in Marka