Če lotolistka niste vplačali do 15. ure, vam preostane le upanje, da sedmica nocoj ne bo izžrebana in bo dobitek v nedeljo še višji. Foto: MMC RTV SLO
Če lotolistka niste vplačali do 15. ure, vam preostane le upanje, da sedmica nocoj ne bo izžrebana in bo dobitek v nedeljo še višji. Foto: MMC RTV SLO
Vrsta pred Loterijo
Na prodajnih mestih Loterije Slovenije je nastala gneča, saj so vsi želeli loto vplačati tik pred zdajci. Foto: MMC RTV SLO

Uporabniki Mojega spleta navdušeno razpravljajo, kaj bi storili z denarjem, če bi v žrebanju lota zadeli sedmico, ki je vredna 1.750.000 evrov.

Verjetnost, da bi izbrali pravih sedem številk, je zelo majhna, saj je možnih 15.380.937 kombinacij. Vplačila lotolistkov so bila mogoča do 15. ure, še pred tem pa je na prodajnih mestih Loterije Slovenije nastala manjša gneča.

Zdaj lahko vsi, ki ste vplačali, le čakate na žrebanje in sanjarite, kaj bi storili z dobitkom. Tako kot to počnejo uporabniki Mojega spleta.

Od steze za formulo 1 do potovanja
Uporabnik KamnNM bi zgradil stezo za formulo 1, Tadejstein pravi, da bi "zavezal culo in odšel po svetu na doooolgooooo potovanje", uporabnik ipuc bi denar "dal na banko pa živu od obresti".

Uporabniki Mojega spleta pa nimajo zgolj tradicionalnih želja, ampak tudi bolj nenavadne. D0mzalcan bi prijatelje povabil na pijačo, nato pa "kupu celo Istro, jo vrnil Sloveniji, sam pa kandidiral za predsednika države, še prej pa tko uštimu, da bi mel predsednik vso veljavo". Pa še čevapčiče bi si naročil, dodaja.

Nekateri bi kupili oklepnik, drugi mercedes


Uporabnik strojtech pravi: "Jest bi kupil oklepnika in se zaletel v parlament", marjan_1 pa je manj optimističen: "Ker sedmice ne bi zadel, ne bi imel težav s preveliko količino denarja." Uporabnik gantarm pa sanja o mercedesu: "Mercedes CL600 stane 175.550 EUR... Sedmica, čakam te! Upam, da bodo izžrebane moje številke."

T. K .