Saška Lendero je na dopustu ves čas poslušala svoje uspešnice. Foto: RTV SLO/T. O.
Saška Lendero je na dopustu ves čas poslušala svoje uspešnice. Foto: RTV SLO/T. O.
Kaj sta počeli Rebeka in Saška?

doživetjih.

Rebeka kar ni našla prave besede, s katero bi ponazorila naporne in prav nič uživaške vroče mesece: "Poslovno je bilo poletje uspešno, zasebno ne. Odločila sva se (s fantom Sandijem, op. a.), da bova delala hišo, resničnostni šov, nove pesmi in novo ploščo. Skratka, totalna štala."

Delala kot "majmunček"!
Morje? "Tri, štiri dni, pri mojem bratu na vikendu na hrvaški obali, kar pomeni, da od morja nisem imela veliko," je za MMC povedala nekdanja misica in zdaj popularna pevka, ki se je nato v isti sapi obregnila ob kolegico Saško Lendero, ki je bila med snemanjem v sosednji sobi. "Za razliko od Lenderove, ki je bila na dopustu po štiri, pet tednov, kar si lahko privoščijo le največje slovenske zvezde. Kadar koli sem jo poklicala, je bila na morju. Jaz pa delam kot majmunček!"

Četica za podpis
Rebeka je še ugotovila, da je največja slovenska glavca, ker ji v resničnostnem šovu drugi gradijo hišo, medtem pa smo Saško pobarali o poletnih spominih. "Nekateri smo iz poletja prinesli le malo barve, drugi hišo," je ugotavljala in razkrila, da ima barvo po vsem telesu (več v priloženem videoposnetku). Trenutno morda največja zvezda v Sloveniji je dopustovala v kampu Pušča na Krku, kjer se je vseskozi vrtela njena glasba: "Od pol sedmih dopoldne do dveh zjutraj. So bile kar četice, če dam lahko podpis."

Sanja za konec
V naslednjem prispevku o poletnih doživetjih slovenskih lepotic bo Sanja Grohar razkrila, kje ji je bilo tako všeč, da se bo za novoletne praznike vrnila tja. Ker se je na začetku poletja slekla za Playboy, jo bomo vprašali, ali ima podobne načrte tudi ob koncu poletja. Do zdaj smo o poletnih dogodivščinah nekaj že izbrskali od Petre Slapar, Mance Špik, Anete Salihovič in skupine Turbo Angels.

T. O.

Kaj sta počeli Rebeka in Saška?