Marjetka je Miho na vaji obtožila, da ji je naročil, da mora med nastopom pokazati vse svoje atribute. Foto: RTV SLO
Marjetka je Miho na vaji obtožila, da ji je naročil, da mora med nastopom pokazati vse svoje atribute. Foto: RTV SLO
Braco Koren in Tina
Braco Koren je dokazal, da zna poleg petja tudi plesati. Foto: RTV SLO
Nastop Marjetke in Mihe

Braco Koren je s soplesalko Tino zaplesal jive, Marjetka pa se je skupaj s soplesalcem Miho lotila čačačaja. Zmago sta s 5.416 glasovi odnesla Marjetka in Miha, Braco Koren pa je kljub svojim letom dokazal, da se lahko izvrstno zavrti po odru.

Zaradi mnenja o njunem nastopu smo poklicali oba glavna nastopajoča.

Veliko jih sploh ni opazilo plesalke
Bracota smo najprej povprašali, kako ocenjuje svojo soplesalko Tino. "Zelo je v redu, zelo sem navdušen nad njo, je odlična pedagoginja in prijateljica. Pravzaprav sem brez pripomb," je dodal. Čeprav je Braco včasih že malo plesal, pa ga je Tina v kratkem času naučila več, kot pa se je naučil prej v večih letih. Svoj nastop ocenjuje pozitivno, čeprav priznava, da ga je malo izdala trema, saj ve, da je bil malo "okoren", a po drugi strani pravi, da je moral biti zelo hraber, da se je v teh letih lotil takega plesa. "Veliko ljudi mi sicer pravi, da nisem bil ne vem kakšen plesalec, vendar pa sem pokazal nekaj več kot le ples, točka je bila zelo zanimiva, veliko jih sploh ni opazilo plesalke," nam je povedal. Sam tudi pravi, da bi to moralo biti bistvo v Zvezdah plešejo: "Ljudje vidijo, da tudi starejši, kot sem jaz, lahko plešejo, kar jim da pravo spodbudo, da bi se tudi sami naučili plesati. Drugače je, če si star 16 ali pa 20 let."

Nikoli je še ni bilo tako strah
Poklicali smo tudi Marjetko, ki nam je zaupala, da je zelo vesela, da se je udeležila tega tekmovanja, vendar pravi, da sem ni prišla tekmovat, ampak predvsem preizkusit samo sebe. "Sploh ni važno kdo je zmagal," je povedala simpatična plavolaska. Nastop s soplesalcem Miho ji je kar dobro uspel, čeprav je imela ogromno tremo zaradi bojazni, da bi pozabila koreografijo: "V življenju me še ni bilo tok strah! Ne vem, pošljite me na oder, tudi peti v živo, če je treba, pa ne bom imela niti slučajno takšne treme," je Marjetka primerjala plesni nastop z glasbenim. S soplesalcem, za katerega pravi, da je super, da sta postala prava "mini" prijatelja, sta si vzela en teden prosto, nato pa že sledi učenje novega plesa, pri katerem upata, da bosta znova uživala in navdušila gledalce.

Jure Rejec

Nastop Marjetke in Mihe