Nieti ostajajo na domačih odrih. Foto: MMC RTV SLO
Nieti ostajajo na domačih odrih. Foto: MMC RTV SLO

"Vse skupaj se nam je malo podrlo. Malo smo sami krivi, ker imamo službe in se nismo mogli uskladiti s promotorji," je za MMC dejal pevec Borut Marolt, ki je v skupini nadomestil pokojnega Primoža Habiča.

Nieti same ideje o turneji ne opuščajo, toda, kot je dejal Marolt, dovoljujejo možnost, da se bi ta lahko zgodila kdaj v prihodnosti. Člani skupine so sicer te dni na dopustu. Septembra pa jih čaka nastop v Križankah na Novem rocku 3.0.

Ideje so, realizacija bo še malo počakala
Obenem pa že nastajajo ideje za nove skladbe. "Nekaj novega smo že pripravili, toda glede na to, da je aktualna plošča še iz lanskega leta, bomo s tem malo počakali," je pojasnil Marolt.

So pa zato pred kratkim domačim oboževalcem Boba Dylana pripravili prav posebno izdajo njegove skladbe Just Like a Woman. "Bilo je zanimivo. Jaz Boba Dylana nisem nikoli poslušal. Vse njegove komade, ki jih poznam, sem jih spoznal prek 'coverjev'. Drugače je bilo. Tudi 'coverjev' nisem nikoli snemal," je priznal pevec.

Ob tem je še pojasnil, da so skladbo želeli narediti "old school". "Mislim, da nam je kar uspelo. Mislim, da je bil počasen ritem in zelo surov vokal," je sklenil Marolt.