Špela tudi v naši spletni klepetalnici ni mogla brez Tajske, saj to azijsko državo naravnost obožuje. Foto: MMC RTV SLO
Špela tudi v naši spletni klepetalnici ni mogla brez Tajske, saj to azijsko državo naravnost obožuje. Foto: MMC RTV SLO

Spletni klepet ste izkoristili za priložnost, da ste Špelo povprašali o njenem zasebnem življenju - ali je samska, kdaj načrtuje poroko in otroke ter kakšen je njen najljubši "plen". Nasmejana svetlolaska je hudomušno odgovarjala na vaša radovedna vprašanja in se zahvaljevala za komplimente, ki ste ji jih namenjali kot po tekočem traku.

Zanimalo vas je tudi slikanje za moško revijo, trudili pa ste si najti tudi odgovor na večno vprašanje: Kaj je zdaj s temi njenimi prsmi?, vendar vas je nasmejena Špela znova pustila v negotovosti.

Na svoj račun pa ste seveda prišle tudi dame, ki ste jo spraševale predvsem o ličilih, oblekah in čevljih. Ker pa je Špela navsezadnje le pevka, se je pogovor vrtel tudi okrog glasbe. Povedala je, da je z odzivi na njeno prvo pesem zadovoljna, nov singel pa načrtuje že za mesec oktober. Priznala je, da bi duet najraje posnela z Gibonnijem in Bonom iz skupine U2, saj ju obožuje.

Tukaj si lahko preberete celoten spletni klepet in tako izveste, kaj vse je simpatična Špela še razkrila svojim oboževalcem.