Špelci Kleinlercher šport pomaga tudi pri alergiji na cvetni prah. Foto: MMC RTV SLO
Špelci Kleinlercher šport pomaga tudi pri alergiji na cvetni prah. Foto: MMC RTV SLO
Domen Kumer
Domen Kumer se zaradi obveznosti zadnji čas ni preveč posvečal športu. Kmalu pa bo začel spet zahajati v fitnes. Foto: RTV SLO
Tadeja Ternar
Tadeja Ternar sicer nima težav z odvečnimi kilogrami, za dobro telesno pripravljenost pa skrbi z igranjem tenisa. Foto: Tanja Zrinski

Današnji prvi pomladni dan je kljub malce nižjim temperaturam gotovo idealna priložnost za začetek (vsaj) razmišljanja o rekreaciji in odpravljanju morebitnih odvečnih "zimskih" kilogramov. O tem, kako za svojo telesno pripravljenost skrbijo naši znani obrazi, smo vprašali pevko Špelco Kleinlercher, mis Slovenije Tadejo Ternar in pevca Domna Kumra.

Pomladni meseci so pravi za začetek intenzivnejše vadbe tudi po mnenju nekdanje članice Atomic Harmonik, Špelce Kleinlercher. "Ja, spomladi se več ukvarjam s športom, ker mi pomaga tudi pri moji alergiji na cvetni prah. Zdaj hodim trikrat na teden na organiziranje kolesarjenje," je za MMC povedala Špelca, ki ima poleg t. i. spin aerobike tudi ločevalno dieto. "Seveda pa se kdaj tudi malce pregrešim," je še dejala svetlolasa Špelca.

Kje za svoje telo skrbijo tuji zvezdniki, si lahko ogledate tukaj.

Domen se bo kmalu odpravil v fitnes

Štajerski pevec Domen Kumer je za MMC povedal, da je trenutno njegov "šport" gledanje televizije, ker mu zaradi obveznosti primanjkuje časa za rekreacijo. "V zadnjih mesecih imam veliko obveznosti, vendar pa delam na tem, da se bom kmalu odpravil v fitnes," je povedal Domen, ki sicer v telovadnico zahaja večkrat na teden. "Načeloma pa pazim tudi na prehrano, seveda z manjšimi prekrški," je še dodal.

Kako pa vi skrbite za svojo postavo? Svoje mnenje lahko deliti z drugimi uporabniki v spodnjih komentarjih ali na forumu.

Tadeja se najraje ukvarja s tenisom
Prva v zgodovini Slovenije, ki je uradno najlepša že dve leti zapored, Prekmurka Tadeja Ternar, pa je za naš portal povedala, da se ob toplejših dnevih najraje odpravi na tenis. "To je naš družinski šport," je dejala in "priznala", da se kljub temu, da občasno teče tudi pozimi, v hladnih mesecih manj rekreira. Misica pa sicer nima težav s kilogrami, zato pri hrani ne pazi preveč.

O tem, ali se obisk v rekreacijskih centrih v pomladnih mesecih poveča, pa smo vprašali v enem izmed ljubljanskih fitnes klubov. "V tem času je opaziti malce več obiska, sicer pa največ novih članov dobimo v začetku leta," so povedali.

A. M.