Špela Grošelj se bo prvič predstavila kot solistka na naši zabavnoglasbeni sceni. Foto: MMC RTV SLO
Špela Grošelj se bo prvič predstavila kot solistka na naši zabavnoglasbeni sceni. Foto: MMC RTV SLO

Nekdanja članica skupin Foxy Teens in Atomik Harmonik bo z Mariem spregovorila o svoji uspešni glasbeni poti, po kateri bo zdaj stopala sama. Svojo prvo skladbo, prvi sad samostojne kariere, bo plavolaska predstavila ravno v oddaji Spet doma, kjer bo odkrila tudi, kaj so njene želje in pričakovanja.

Oddajo Spet doma si lahko pogledate na prvem programu TV Slovenija ob 19. 55.

Tadej Toš v Marievi družbi
Današnja oddaja bo tudi malo krajša, zaradi česar bo v njej prostora le za dva Marieva sogovornika. Poleg Grošljeve se bo z Galuničem pogovarjal znani igralec in stand-up komik Tadej Toš, ki je povezoval tudi podelitev letošnjih viktorjev. Tadej je bil na minulih Dnevih komedije nagrajen kot žlahtni komedijant.

Glasbeni gost Samuel Lucas bo zapel skladbo Oprosti mi z novega albuma, predstavila pa se bo tudi zasedba Pro Anima Singers, s katero legendarni Oto Pestner znova navdušuje in osvaja glasbene sladokusce.

Zvezde bodo spet plesale
Zvezde bodo tudi tokrat dvigovale vzdušje v studiu s svojimi plesi. V današnjem polfinalnem krogu se bodo na plesnem turnirju "bojevali" trije preostali plesni pari: Alenka Tetičkovič in Miha Vodičar, Peter Klinc in Nadiya Bickhova ter Saša Kranjc s soplesalko Špelo Kralj. Kdo se bo najbolje vrtel po plesnem parketu?

Saša Kranjc in Špela Kralj

Standardni ples Klinca in Bičkove

Alenka in Miha na vajah