Jasna Kuljaj in Boštjan Romih vam bosta krajšala petkove večere. Foto: RTV SLO
Jasna Kuljaj in Boštjan Romih vam bosta krajšala petkove večere. Foto: RTV SLO

Voditeljski par, ki bo tudi letos krmaril v oddaji Na zdravje!, je pred odprtjem nove sezone, ki vas bo razveseljevala ob petkih, poklepetal z MMC-jevimi uporabniki.

Enega izmed uporabnikov je zanimalo, kako Boštjan in Jasna lahko vodita zabavno oddajo, ko sta slabe volje. "Glede slabe volje - podoben izziv imajo vsi, ki v službi delajo z ljudmi: natakar je tudi ne sme pokazati, kajne," je odgovoril Boštjan Romih.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.
Mnogo uporabnikov je zanimalo tudi to, kakšne novosti se obetajo v oddaji. "Na to vprašanje bi moral odgovoriti kolega Serpentinšek, ampak se danes žal ni pojavil ob dogovorjeni uri." Je pa Jasna razkrila, kakšna bo prva oddaja: "Prva oddaja bodo eni sami veliki spomini na Križankeeeeeeeeee."

Voditelja, ki sta bila med klepetom humorno razpoložena, sta odgovorila tudi na nekaj vprašanj o njunem zasebnem življenju. Boštjan je namesto Jasne odgovoril uporabniku, ki je vprašal, ali ima Kuljajeva fanta: "Nima! A kolikor vem, osamljena sigurno ni."

Romihova žena ni ljubosumna, ker njen mož toliko časa preživi z Jasno. Slednja pa se je pošalila: "Lara je zakon! Ker ga prenaša." Kaj sta Boštjan in Jasna še odkrila v MMC-jevi spletni klepetalnici, si preberite tukaj.