Ana Marija je izjemno družaben človek, ki tudi v svoje stanovanje blizu središča Ljubljane dovoli mnogo ljudem. Foto: MMC RTV SLO
Ana Marija je izjemno družaben človek, ki tudi v svoje stanovanje blizu središča Ljubljane dovoli mnogo ljudem. Foto: MMC RTV SLO
Jeseni bo Ana Marija v oddaji NLP najverjetneje z novo rubriko. Foto: MMC RTV SLO/NLP

Po televiziji je med OI najraje spremljala športe, kjer so nastopali lepi fantje in tako njenemu očesu niso ušli različni plavalci, veslači, nad nogometaši pa ni najbolj navdušena.

"Preprosto obožujem Kozmusa!" je bil njen navdušen odziv, ko smo jo povprašali o slovenskih olimpijcih, hkrati pa je priznala, da bi z njim z veseljem kdaj popila kakšno pijačo, če bi se olimpijski prvak v metanju kladiva kdaj odločil priti na Trnfest.

Ana Marija obožuje poletno Ljubljano
Improvizatorka je namreč na Trnfestu zelo dejavna, brez njega si avgustovskih večerov sploh ne predstavlja. Te večere doživlja kot zabavo na domačem dvorišču, kjer lahko vedno srečaš stare prijatelje, ki jih nisi videl že dolgo. Čeprav skoraj vsak večer sodeluje kot moderatorka, ki pozdravi goste in napove program, si je poleti le utrgala nekaj časa in se odpravila na dopust. Obiskala je Belgijo, Srbijo, pa tudi slovensko obalo, ampak priznava, da verjetno najbolj obožuje poletno Ljubljano.

Ana Marija, ki v oddaji Nekega lepega popoldneva v rubriki Razmetano razkriva notranje prostore znanih Slovencev, pravi, da to počne strogo profesionalno. Običajno namreč ne brska po tujih zasebnih prostorih. Zaupala nam je, da rubrike Razmetano v novi sezoni oddaje več ne bo, a da bo ona najverjetneje še vedno del ekipe, ki občinstvo zabava ob nedeljskih popoldnevih.