Urban Laurenčič je žirijo navdušil, čeprav ni imel pevskega znanja. Foto: MMC RTV SLO
Urban Laurenčič je žirijo navdušil, čeprav ni imel pevskega znanja. Foto: MMC RTV SLO
Urban Laurenčič in Eva Černe

Nekateri kolegi iz športnega uredništva so ga spodbujali že v studiu, drugi so mu čestitali pozneje, od vseh pa je dobil pozitivne kritike. Tako nad njegovimi pevskimi sposobnostmi niso bili prijetno presenečeni le žiranti, ampak tudi drugi, ki do zdaj niso vedeli za njegove skrite talente.

Urban Laurenčič pravi, da pevski nastop ni bil lahek, saj nima nikakršnih pevskih izkušenj. Ta nastop se tudi precej razlikuje od komentiranja športnih prenosov: "Pri petju sem imel bistveno večjo tremo, kot jo imam pred komentiranjem, saj je tam običajno niti ne občutim več."

Eva, ki se je z Urbanom odlično ujela, si je v primeru zmage zaželela tudi vožnjo v Urbanovem avtomobilu, ki je po njenih besedah veliko boljši kot njen. No, to željo ji bo izpolnil v prihodnosti, saj ima ravnokar pokvarjen menjalnik.

S pevskimi sposobnostmi presenetil žirijo in gledalce
Športni komentator in zmagovalka Bitke talentov Eva Černe sta bila tokrat zmagovalna kombinacija, zapela pa sta pesem Sway, ki jo je izbral Urban, saj je za to skladbo menil, da je ena izmed redkih, ki jih lahko zapoje.

Pesem je v preteklosti doživela že številne priredbe, najbolj znana pa je verjetno še vedno tista z Deanom Martinom, na katerega je v nedeljo spominjal tudi Urban. Kaj bosta zapela naslednjič, še ne vesta, verjetno bo on predlagal nekaj pesmi, končna odločitev pa bo skupna.

Urban Laurenčič in Eva Černe