Znani Slovenci že vadijo plesne korake, s katerimi se bodo predstavili gledalcem oddaje Spet doma. Foto: Žiga Culiberg
Znani Slovenci že vadijo plesne korake, s katerimi se bodo predstavili gledalcem oddaje Spet doma. Foto: Žiga Culiberg
Saša Einsiedler in Domen Valič
Marieva gostja bo Saša Einsiedler, ki se na tv-zaslone vrača z oddajo Parada. Vodila jo bo skupaj z Domnom Valičem (na fotografiji desno). Gost v oddaji Spet doma bo tudi vsestranski Andrej Rozman - Roza. Foto: Tatjana Splichal

S prvo nedeljo v marcu se v oddajo Spet doma namreč spet vrača ples. Plesni turnir Zvezde plešejo, ki je navduševal že v letih 2006 in 2007, bo vse do konca sezone stalnica nedeljske večerne zabave. Vseh 12 plesalcev bodo pred začetkom turnirja gledalcem predstavili že drevi. Zaželite jim srečo in urne pete že zdaj, vabijo ustvarjalci oddaje Spet doma.

Obetajo se vrhunske plesne predstave
Akademska igralka, članica Dramskega odra za mlade, televizijski občinstvu poznana po vlogi priljubljene sestre Franje Alenka Tetičkovič, nekoč mis in fotomodel, danes pevka in televizijska voditeljica ter velika zagovornica pravic živali Nina Osenar, igralka, improvizatorka, televizijska voditeljica in pianistka Ana Marija Mitić, ustanovni član glasbene dancezasedbe Karma, profesionalni klaviaturist, avtor in producent Josip Miani Pipi, televizijski novinar informativnega programa, voditelj poročil in novinar regionalnega RTV-centra Maribor, v prostem času pa zagrizen folklorist Saša Kranjc in aktualni mister Slovenije ter fotograf Peter Klinc zdaj že nekaj časa dihajo s plesnimi ritmi latinskoameriških in standardnih plesov, saj plesne vaje že potekajo.

Profesionalni plesalci Špela Kralj, Nadiya Bichkova, Anna Mashchyts, Klemen Prašnikar, Miha Vodičar in Damir Halužan, ki bodo obenem njihovi učitelji in soplesalci, prihajajo iz plesnega kluba Fredi. To so plesalci, ki so v vrhu slovenskega športnega plesa, in zagotovo lahko od njih pričakujemo vrhunske plesne predstave. Plesni turnir bo tudi tokrat potekal pod pokroviteljstvom Plesne zveze Slovenije, ki bo poskrbela za atraktivni spremljevalni program.

V gosteh Saša in Roza, zmagovalci Eme ...
Po enotedenskem premoru zaradi Eme bo Mario z druščino to nedeljo ponovno z vami. To nedeljo pride v goste naša dobra znanka, ki se ji zmeraj kaj zanimivega zgodi ali dogaja. Saša Einsiedler je pred novo televizijsko nalogo in vlogo. 6. marca se bo predstavila v novi oddaji naše televizije: Parada. To bo torej njena vroča vaja pred velikim začetkom.

Ob njej bo zmeraj zanimivi pisatelj in gledališčnik Roza. Andrej Rozman, če smo čisto natančni. Dobitnik nagrade Prešernovega sklada za svoje izjemno delo v literarnem in gledališkem svetu. Roza ima svoj Rozin teater in drobec svoje ustvarjalnosti bo predstavil tudi v oddaji Spet doma.

Za glasbeno popestritev bodo to nedeljo poskrbeli zmagovalci Eme Ansambel Roka Žlindre in Kalamare z Narodnozabavnim rockom, zapela bo tudi drugouvrščena na Emi, Nina Pušlar, in sicer pesem Dež. V studio prihajajo legendarni Parni valjak s skladbo Nakon svih godina.