Sicer preprosta plesalca se na odru prelevita v strastna in zapeljiva plesalca vročih ritmov. Foto: Jure Makovec
Sicer preprosta plesalca se na odru prelevita v strastna in zapeljiva plesalca vročih ritmov. Foto: Jure Makovec

Damir in Anna pišeta skupno plesno zgodbo komaj slaba tri leta, vendar pa kljub kratki dobi skupnega udejstvovanja že več kot leto dni dosegata najboljše rezultate med domačimi pari. "Morava poudariti, da sva najprej morala biti kar leto in pol najbolje uvrščena v tujini, da sva prepričala tudi strokovnjake pri nas."

Žarita od veselja in sreče
Plesalca, ki sta večkrat sodelovala tudi pri Marievih Zvezdah plešejo, sta bila ob razglasitvi državnega prvenstva presrečna: "Nepopisno sva srečna! Brez besed. Za to zmago sva trenirala od samega začetka najine skupne plesne poti in zelo sva vesela, da sva že po dveh letih in pol postala državna prvaka. Danes sva uživala v vsakem trenutku na plesišču in zelo sva zadovoljna s svojim plesnim nastopom."

Damir in Anna nista le odlična plesalca, ampak tudi vestna študenta. Damir obiskuje fakulteto za farmacijo, Anna pa se posveča slovenistiki in južnoslovanskim študijem na filozofski fakulteti. Zaradi vseh obveznosti jima ostane le malo prostega časa. Tega izkoristita za ogled kakšnega napetega filma. Večkrat pa se odpravita tudi v naravo, kjer se povsem sprostita in napojita z novo energijo.

Po tekmovanju, na katerem sta premagala tudi Miho Vodičarja in Nadiyo Bychkovo, sta si plesalca vzela dan počitka, zdaj pa se že pripravljata na naslednjo veliko tekmovanje, ki bo konec maja v Blackpoolu (Velika Britanija). Poleg tekem ju čaka še tekmovanje za veliko nagrado na Kitajskem.