Tadeja v večerni obleki kitajske oblikovalke, ki jo je nosila na gala modni reviji. Foto: MMC RTV SLO
Tadeja v večerni obleki kitajske oblikovalke, ki jo je nosila na gala modni reviji. Foto: MMC RTV SLO
Tadeja Ternar z mis Španije
Nasmejana v družbi mis Španije. Foto: MMC RTV SLO

Lastnik licence za slovensko različico najstarejšega lepotnega tekmovanja je dejal, da je za Tadejo odlično uspela generalka. V soboto, na dan D, si bo lahko privoščila daljši spanec, nato pa jo čaka prva in edina vaja v večernih oblekah, ki so bile ves mesec skrbno spravljene v omarah.

Lepotice so vsak gib in koreografijo morale zaradi televizijskega prenosa mnogokrat ponoviti, a Tadeji je delo všeč, nam je dejal Geržina, ki se je z našo lepotico slišal vsakih nekaj dni. Tekmovalke s seboj ne smejo imeti prenosnih telefonov, dosegljive so le s klici v hotelsko sobo.

Tadeja bo v četrtek, 6. 12., ob 11.00 gostja MMC-jeve spletne klepetalnice.
Morda pa bo sobota dan prav za našo Beltinčanko, saj ji priznana stavnica Bwin kaže zelo dobro - s tekmovalkami iz Mehike, Indonezije, Tajske in Malezije si deli osmo mesto.

Odlična v športu

Izbor za mis sveta si lahko ogledate v soboto, 1. 12., ob 19.55 na prvem programu TV Slovenija.
Naša 20-letna Prekmurka v tekmovanju talentov ni nastopila, zelo uspešna pa je bila v športu, kjer je za svoje dosežke v teku in skoku v daljino skupaj s še nekaj dekleti dobila zlato medaljo, a ni zmagala. Tadeja se je sicer hotela preizkusiti v šahu in tenisu, a je bilo za ta dva športa premalo prijav. Sodelovala je tudi v drugih treh tekmovanjih - za mis dobrodelnosti, mis plaže in topmodel.

A. P.