Polovico točk je prispevala žirija, polovico pa gledalci pred malimi zasloni. Foto: MMC RTV SLO
Polovico točk je prispevala žirija, polovico pa gledalci pred malimi zasloni. Foto: MMC RTV SLO
Matevž Ogorelec in Tanja Žagar (Čuvaj to ljubezen)

Tako kot je že v navadi je bil najbolj strog žirant v oddaji Zvezde pojejo tisti, ki ocenjuje petje. Tanji Žagar in Matevžu Ogorelcu je predlagal, da naj se raje držita tistega, v čem blestita, to je ples. Hugo Šekoranja ni bil niti preveč prizanesljiv do Veronike Žajdela in Mirana Rudana, saj je menil, da je bila intonacija popolnoma napačna, navdušil pa ga ni niti prvi pevski par.

Oriana Girotto je ocenjevala ujemanje in zunanji videz, zato ni povedala preveč ostrih besed, medtem ko je tudi Tomaž Domicelj rekel kakšno pikro glede pevskega nastopa, drugače pa se je raje osredotočil na elemente, ki so ga pri pevskih parih bolj navdušili kot petje.

Ples je bil njuna vrlina, petje malo manj
Najbolj presenetljivo je verjetno bilo, da sta največ glasov od gledalcev dobila Matevž Ogorelec in Tanja Žagar, nad katerima je žirija bila najmanj navdušena, saj pevsko nista pretirano blestela, je pa Oriana pohvalila njuno medsebojno energijo, ujemanje in zunanji videz, za katerega je poskrbel Matevž, ki je Tanji sešil obleko. Zapela sta skladbo Čuvaj to ljubezen, Šekoranja jima je očitala, da je skladba preveč lajnasta, a to bi še bilo za spregledati, če bi bila dobro zapeta. Tudi Tomaž Domicelj ni našel lepih besed za Matevža, primerjal ga je s Stanetom Mancinijem.

Veroniki Žajdela so svetovali le, da menijo, da zmore biti še bolj seksi in da ni izkoristila svojega potenciala, medtem ko o njenem partnerju niso povedali slabih besed.

Katja Fašink in Aleš Vovk - Raay sta prebila led v novi sezoni oddaje, ob njunem nastopu žirija še ni vedela točno, kaj lahko pričakuje, zato ni bila tako kritična, a tudi s pohvalami ni pretiravala.

Matevž Ogorelec in Tanja Žagar (Čuvaj to ljubezen)