Tadeja Ternar se bo kmalu podala v Pariz. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Tadeja Ternar se bo kmalu podala v Pariz. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Tadeja Ternar
Tadeja se bo kmalu morala posloviti od krone najlepše. Foto: RTV SLO

Na eni od modnih revij jo je opazila francoska ekipa in bila očarana nad lepoto Prekmurke.

Povabili so jo v Francijo, kjer se trenutno dogovarja, da jo bo zastopala najboljša francoska modna agencija. "Ne vem še, kako se bodo stvari odvijale, a takšno priložnost sem pograbila z obema rokama, da ne bi enkrat v življenju česar koli obžalovala," je za MMC dejala simpatična Beltinčanka.

V Pariz se še nekaj časa ne bo napotila, saj ima do julija še veliko obveznosti, pred tem pa jo čaka tudi modna revija v Nemčiji. Na vprašanje, ali jo bo v modno prestolnico spremljal fant Gregor Balažic, pa je odgovorila, da sigurno ne, ker ima on svoje obveznosti na nogometnih igriščih. Dodaja tudi, da ne želi imeti prevelikih pričakovanj, a da se nove izkušnje že zelo veseli.

Zna Tadeja tudi peti?
Tadeja v zadnjem času z veseljem sprejema nove izzive, zapela bo tudi v oddaji Zvezde pojejo. Njen partner bo Samir Kobler, verjetno najbolj znan po imitiranju Elvisa, izbrano pa imata tudi že pesem, s katero se bosta predstavila.

Tadeja sicer priznava, da ni še nikoli pela, torej za razliko od drugih lepotic nima pevskih ambicij. Tako ne bo sledila Sanji Grohar, Sabini Remar in Nini Osenar, ki so po osvojitvi naslova začele graditi pevske kariere, o kateri naj bi sanjale že od otroštva. Je pa res, da je Sanja Grohar tudi zapela v Zvezdah pojejo, a ona je bila učiteljica, ne učenka. Tadeja pa kljub novi pevski izkušnji še vedno bolj stavi na manekensko kariero.