Misice so si najprej privoščile osvežilno pijačo, potem so jim postregli s slastno večerjo, pozneje pa so se lahko sprostile z masažo. Foto:
Misice so si najprej privoščile osvežilno pijačo, potem so jim postregli s slastno večerjo, pozneje pa so se lahko sprostile z masažo. Foto:
Slovenska lepotica na Kitajskem biva v luksuznem hotelu s petmi zvezdicami.

Z letališča je odpotovala že v četrtek, v kovčkih pa je imela veliko izbranih oblačil, čevlje za vsako priložnost, nakit in ogromno kozmetike.

Potovala je skoraj 24 ur, na letališču v Parizu pa je spoznala predstavnico Kolumbije, s katero sta skupaj nadaljevali pot. Na Kitajskem lepotice prebivajo v luksuznem hotelu, organizatorji pa so jim pripravili tudi slovesen sprejem. Lepotica iz Beltincev je v sobi z misico iz Srbije, zraven njiju pa se trenutno na Kitajskem zabava 107 najlepših z vsega sveta.

Organizatorji imajo za lepotice z vsega sveta načrtovanih ogromno obveznosti, vseeno pa naj bi imele tudi čas, da si ogledajo znamenitosti in lepote azijske države. Imele bodo čas, da se bodo ukvarjale s številnimi športnimi dejavnostmi, kjer bo Tadeja tekmovala v tenisu, odbojki, najbolj pa zaupa v svoje sposobnosti pri šahu.

Spretna tudi v kuhinji
Lepotici pa ni tuje niti pripravljanje hrane, saj se rada pohvali, da je spretna za štedilnikom. Čeprav kuharica ne bi rada bila, pa se zaveda, da mora obvladati osnovno kuharsko znanje, če želi nekoč pripravljati okusne obroke svojim otrokom. Najraje peče pecivo, priznava pa, da kitajske hrane, razen riža, ni še nikoli skuhala.

Na slavnostni prireditvi, ki bo potekala 1. decembra, bo nosila svileno obleko, potiskano z motivi iz narave.