Stara znanka nedeljskih popoldnevov se bo predstavila z novo rubriko Dvojni intervju. Foto: Jure Čokl
Stara znanka nedeljskih popoldnevov se bo predstavila z novo rubriko Dvojni intervju. Foto: Jure Čokl

Urednica nove rubrike MMC-ja Dvojni intervju in avtorica radijske oddaje Razmerja je v spletni klepetalnici povedala, da je zamisel za novi izziv dobila na italijanski televiziji, ki jo tudi najraje spremlja. "Njihov temperament, spontanost in odprtost na televiziji sta mi v izziv tudi pri nas," dodaja svetlolaska, ki se je morda spomnite kot voditeljice oddaje TLP, iz katere je izšel zdajšnji NLP s Tjašo Železnik.

Tukaj si oglejte Tajino 'vzporedno zaslišanje' dveh nun.

Na vprašanje, ali so imeli pri ustvarjanju radijske oddaje kaj težav in ali se jih je veliko ustrašilo vprašanj, pogosto provokativnih, ki zahtevajo iskrene odgovore, Taja odgovarja: "Težave so, ja, bolj, kot sem si mislila. Zgodil se je tudi primer, ko smo posneli oddajo, pa sta gostji prepovedali objavo, ko sta se zagledali, kar je škoda. Svoboda odgovorov je 'joker', rada bi, da se igrajo, zabavajo, ustvarjajo," dodaja novinarka in voditeljica.

Koga bi povabila pred mikrofon in kamero, če bi v svoji novi oddaji lahko gostila kateri koli dve osebi na svetu? Taja pravi, da se ravno takrat, ko ni omejitev, počuti najbolj omejeno, a bi, če ne bi bilo res nobenih meja, dala besedo novorojenčkoma, ki ravnokar prideta na svet, ali pa nekomu tik pred odhodom z njega.

S čim se Taja ukvarja, kadar se ne posveča delu? "Zrak, veliko zraka ... Višje, ko je, bolj je svež. Pa raziskovanje meja, ki jih ni," odgovarja. Pravi, da se estradnemu prizorišču ne izogiba namerno, a je enostavno ne vleče tja, saj ima svoj svet, ki je veliko bujnejši. Jo bomo kdaj videli v Playboyu? "Ja!" odgovori, in to nekoč v njihovem velikem intervjuju, ko bo imela res veliko povedati.