Tanja Žagar je v klepetu priznala, da za svoj videz (tudi na nastopih) skrbi sama. Foto: Stane Sršen
Tanja Žagar je v klepetu priznala, da za svoj videz (tudi na nastopih) skrbi sama. Foto: Stane Sršen

Pevka, ki je svojo pot začela že v najstniških letih v skupini Foxy Teens, je prepričana, da je "velika škoda zapravljati dneve za slabo voljo". "Sicer pa kakšnih posebnih razlogov za slabo razpoloženje nimam. Saj nisem ne lačna, ne žejna, imam svoj topel domek in ljudi, ki me imajo radi. Lepo je živeti," je v spletni klepetalnici še dodala glasbenica.

Žagarjeva, ki te dni pridno nastopa po Sloveniji, še pravi: "Težave, ki mi prihajajo naproti, mi pomagajo reševati družina in prijatelji. Na njih se lahko vedno obrnem, saj si vedno vzamejo čas zame. Sicer pa na življenje gledam z optimističnimi očmi in verjamem, da se tako lahko kakšna težava reši prej."

Celoten klepet s Tanjo Žagar si preberite tukaj.

In kako Tanja gleda nazaj na svoje glasbene začetke? Kaj bi spremenila? "V mojem "Foxy obdobju" ne bi spreminjala prav ničesar, saj je bil ta čas zame čudovit in nepozaben," je zatrdila.

Želi si duet z Ansamblom Lojzeta Slaka
Tanja ima za sabo že 15 let nastopanja in v tem času je dobro spoznala slovensko glasbeno prizorišče. "Spoštujem vse svoje glasbene kolege. Verjamem, da se prav vsak trudi po svojih najboljših močeh. In tako je tudi prav! V še posebno čast pa mi je sodelovati z Adijem Smolarjem, Ivom Mojzerjem, Boštjanom Groznikom, Ansamblom Spev, Borisom Kopitarjem ... Moja želja pa je posneti duet z ansamblom Lojzeta Slaka," nam je zaupala.