Atomični svetlolaski sta dobro usklajeni - ena ima več za pokazati spredaj, druga zadaj. Foto: MMC RTV SLO/T. O.
Atomični svetlolaski sta dobro usklajeni - ena ima več za pokazati spredaj, druga zadaj. Foto: MMC RTV SLO/T. O.

Ena ima malo večjo ritko, druga pa joškice, a skupaj sva ravno pravšnji.

Tejči

"Atomična Tejči" se je že ob omembi novice (no, govorice), da v kratkem načrtuje kirurško povečanje svojih prsi, namuznila in povedala, da se že dolgo ni tako nasmejala kot ob branju prispevka na to temo v nekem slovenskem tabloidu, saj zares ne ve, od kod jim ta informacija.

Tudi ustnice so prave
Je pa za MMC razkrila, da je pravzaprav nekaj takega pričakovala, glede na to, da so se mediji že večkrat "spravili" na Špelo. Pravi, da je podobnih ugibanj o svojem videzu že navajena, saj so zlobni jeziki pred časom namigovali, da si je dala povečati ustnice. Kar pa prav tako ni res.

"Ena ima ritko, druga joškice"
Bila pa je presenečena, da so v novici o načrtovani (vsaj dvakratni!) povečavi oprsja pri omenjenem tablodiu zapisali, da se Tejči počuti, kot da je v Špelini senci, saj to prav tako - ni res. "Nekomu je pač bolj všeč Špela, nekomu pa jaz. Ena ima malo večjo ritko, druga pa joškice, a skupaj sva ravno pravšnji," je za MMC povedala lepotička.

Na desni si oglejte posnetek Špelinega bujnega oprsja, ki ga je na Moj splet naložil naš uporabnik.
Špelino oprsje ostaja zavito v skrivnost
Nismo si mogli pomagati in smo, ko smo že govorili s Tejči, Špela pa je glede domnevne povečave svojega oprsja pri priznanem lepotnem kirugu, dr. Marjanu Fabjanu (saj se spomnite, nekoč je na to kar sama namignila z majčko z napisom Made by dr. Fabjan?), tako skrivnostna, poskušali iz mlajše atomične svetlolaske izvleči priznanje o Špelinih "dvojčkih". A ni izdala ničesar, saj je povedala, da sta s Špelo sodelavki, v njene zasebne stvari pa se ne želi vtikati.

Tudi vodja skupine Atomik Harmonik Jani Pavec je bil o svojih dekletih skrivnosten; pravi, da so takšne stvari pač njuna zasebna stvar.

A. K.

Ena ima malo večjo ritko, druga pa joškice, a skupaj sva ravno pravšnji.

Tejči