Alya je z Rudijem Bučarjem nastopila v ponedeljek na Prešernovem trgu. Foto: MMC RTV SLO/ Jure Rejec
Alya je z Rudijem Bučarjem nastopila v ponedeljek na Prešernovem trgu. Foto: MMC RTV SLO/ Jure Rejec
Klasične želje glasbenic

"Na prvem mestu je zdravje, sreča v družini in med prijatelji, da bi se še naprej razumeli in imeli radi. Iz tega vse izhaja," je za MMC povedala Tina Gačnik - Tiana in dodala, da bo silvestrski večer preživela v krogu najbližjih in se jim tako nekako "oddolžila" za trenutke, ki jih ne morejo preživeti skupaj med letom. Najbližje obdari z darili, ki jih sama izdela. Rada namreč oblikuje in riše, včasih pa speče tudi kakšne piškote.

Tudi po besedah Tine Marinšek, pevke skupine Tabu, je pri darilih najpomemebnejše to, s kakšnim namenom so podarjena. Sama je najbolj vesela dobrega albuma. Za leto 2010 si želi, "da bi bilo polno kot leto 2009", zdravja in zadovoljstva. Tino, ki bo tudi letos na silvestrovo s Tabujevci nastopala, delo med prazniki ne moti. "Nikoli mi ni žal, da nisem prosta ob praznikih, včasih je naporno, vendar mi ni žal," je povedala pevka in dodala, da to razumejo tudi njeni bližnji.

V priloženem videointervjuju si lahko ogledate, kaj si za leto 2010 želita Tiana in Tabujevka Tina.

Energična pevka Alya pa je za MMC leto 2009 opisala kot uspešno. "Seveda je največji dosežek, da so pesmi ljudem všeč, da pustijo nek pečat in pa da na koncertih pojejo ob njih," je dejala pevka in nanizala še nekaj želja za leto 2010. "Svojim oboževalcem bi se najprej zahvalila za vso podporo in jim zaželela divje, nepozabno ter nonstop pozitivno leto 2010!" je v smehu sklenila za MMC.

Klasične želje glasbenic