Tjaša Kokalj je dejala, da ni preveč navdušena nad izbiro letošnje zmagovalke. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Tjaša Kokalj je dejala, da ni preveč navdušena nad izbiro letošnje zmagovalke. Foto: MMC RTV SLO/Kaja Sajovic
Zana Krasniqi, mis Kosova
Zana Krasniqi, mis Kosova, je Tjašo Kokalj v preteklem mesecu dni prepričala predvsem z dobrimi nastopi v Vietnamu. Foto: www.misuniverse.com

Lanska predstavnica Slovenije, ki je na izboru z 11. mestom dosegla najvišjo slovensko uvrstitev in bila hkrati najvišje uvrščena Evropejka, je navijala za Anamarijo in za mis Kosova.

Prenosa finalnega izbora Tjaša ni spremljala, a si bo zagotovo ogledala posnetek. "Sem pa kandidatke cel mesec spremljala prek uradne spletne strani," je povedala Ljubljančanka. Dodaja, da jo je v dneh pred finalom najbolj navdušila mis Kosova Zana Krasniqi, ki je bila zelo prepričljiva v svojih izjavah. "Zelo simpatična pa je bila tudi mis Mehike," pravi kodrasta svetlolasa lepotica.

"Ne vem, koliko je prisotne naravne lepote"
Glede zmagovalke pravi, da je malce razočarana, da je Venezuela spet osvojila naslov. Pravi, da zaradi vseh teh znanih venezuelskih lepotnih šol, pravzaprav ne ve, koliko je tu tiste naravne in koliko "priučene" lepote.

Na Anamarijo smo lahko vsi ponosni
Za svojo naslednico, Anamarijo Avbelj, je Tjaša našla samo lepe besede. Rekla je, da je zelo ponosna nanjo, saj ve, da se je zelo potrudila. Na vprašanje, ali meni, da je s svojo lansko odlično uvrstitvijo postavila (pre)velika pričakovanja, pa je dejala, da nad Anamarijo ne bi smel biti razočaran nihče.

O Anamarijinem finalnem nastopu bo lahko sodila šele, ko si ga bo ogledala, končuje lanska mis Universe.

J. S.