Tjaša Železnik vam bo družbo delala ob nedeljah vsaj do konca decembra. Foto: MMC RTV SLO
Tjaša Železnik vam bo družbo delala ob nedeljah vsaj do konca decembra. Foto: MMC RTV SLO

V nedeljo se na male zaslone vrača oddaja NLP. In kakšne spremembe si lahko gledalci obetamo? "Glavna sprememba je ta, da se oddaja začne ob 14.30 in traja do 18.05, drugače pa večjih sprememb v oddaji ne bo," pojasnjuje Tjaša.

Svetlolasa voditeljica in igralka priznava, da se v Sloveniji kar da živeti od vodenja. O tem, kaj ji je ljubše, biti igralka ali voditeljica pa pravi: "Obe vlogi imam zelo rada, čeprav imam kot igralka več različnih vlog in to je super."

Tjaša nad igranjem navdušena že od vrtca
In kdaj se je Tjaša navdušila nad igranjem? "Mislim, da že v vrtcu (smeh). Takoj, ko je bila možnost, sem začela igrati. Najprej v srednješolski gledališki skupini, pozneje pa sem šla na avdicijo v SMG in igrala v predstavi Psiha, potem pa na akademijo ..." Na to obdobje življenja sicer nima najlepših spominov: "Je bilo precej stresno. Takrat se mi ni zdelo nič smešno, predvsem tudi zato, ker sem sprejemne izpite opravljala kar trikrat. Vem, da sem morala eno nežno Minattijevo pesem recitirati kot Hitler, travmatično, moram priznati, da nisem bila preveč dobra (smeh)."

Tjaša, ki jo je slovenska javnost spoznala kot Ano Ban v nanizanki TV Dober dan, pravi, da bi morda znova zaigrala v nanizanki: "Odvisno od scenarija, verjetno pa bi, že zaradi nostalgije in fantastično bi bilo spet videti celotno ekipo in z njimi ponovno zaigrat."

Igralka svoje zasebnosti ne želi razkrivati in se ne mara izpostavljati v rumenih medijih: "Zasebno življenje je zasebno, tako mi je tudi všeč." A je MMC-jevim bralcem vseeno zaupala, da o otrocih že razmišlja, "jih pa še nimam".