Pri vodenju oddaje NLP se Tjaši Železnik zdijo najbolj zanimivi gostje. Foto: RTV SLO
Pri vodenju oddaje NLP se Tjaši Železnik zdijo najbolj zanimivi gostje. Foto: RTV SLO
Tjaša Železnik o prihodnosti NLP-ja

V nedeljo je bila na sporedu zadnja oddaja NLP-ja pred poletjem, kakšna bo njena voditeljska usoda, pa nam ni znala povedati.

"Težko odgovorim na to vprašanje, ker ste ga zastavili napačni osebi. Oddaja, mislim, da bo na sporedu, kaj več pa težko rečem."

Tjaša je našla same lepe besede tudi o sovoditelju in meni, da se oddaji pozna, da sta se s Klemnom Slakonjo dobro ujela. "On pomaga meni, jaz njemu."

Vodenje nedeljske oddaje se od igranja po njenem mnenju zelo razlikuje, edina skupna točka med njima je nastopanje pred kamero. "Pri vodenju veliko pridobiš s kilometrino in si potem lažje sproščen, lažje improviziraš. Igralec večno brska po sebi, svoji duši, v gledališču so zadeve tudi veliko bolj naštudirane."

Tjaša je tudi športna navdušenka
Simpatična voditeljica bo proste dneve izkoristila tudi za spremljanje tekem evropskega nogometnega prvenstva. "Spremljam evropska in svetovna prvenstva v nogometu, ker se mi zdijo še posebej zanimiva. Letos pa navijam za Nizozemsko."

Poletja Tjaša ne bo preživela delovno, saj pravi, da potrebuje energijo za jesen. Najverjetneje se bo odpravila na morje, a še ne ve, kam, ve pa, da jo bo pot zanesla čez lužo.

Tjaša Železnik o prihodnosti NLP-ja