Nova nedelja, nov plesni dvoboj. Kateri parček se je na vajah bolj spotil? Foto: RTV SLO
Nova nedelja, nov plesni dvoboj. Kateri parček se je na vajah bolj spotil? Foto: RTV SLO
Zvezde plešejo: Marjetka in Miha
Zvezde plešejo: Braco in Tina

Braca, legende slovenske zabavne glasbe, leta prav nič ne ovirajo pri temperamentnem miganju z boki - morda pa mu višek energije daje mična in mladostno razigrana plavolaska Tina Pšag, ki ga uči (prvih) plesnih korakov. Tina je dobra stara znanka oddaje Spet doma, saj je že plesala s Simonom iz skupine Bepop in igralcem Urošem Smolejem.

Parček se je na vajah odlično zabaval, Tina pa kar ni mogla razumeti, kako se Braco ob ritmih jiva lahko vrti z žvečilnim gumijem v ustih. "Pa saj tudi pojem včasih z njim in nihče ne opazi," se je "pohvalil", v isti sapi pa protestiral, da nikakor "samo ne stoji", temveč da naredi tudi kakšen korak - le na pretežke elemente ne pristane.

Eden takšnih je ta, da se morata s Tino stikati s hrbti, nato pa naj bi jo Braco dvignil. Po nekaj neuspelih poskusih mu je Anže, ki Tini pomaga pri učenju, svetoval: "Poglej, Braco, predstavljaj si, da si ti božična mizica, TIna pa je puran." Preverite v videoposnetku, ali je ta primerjava zalegla ...

Ob šampanjcu smeha ne zmanjka
Nasprotnika Braca in Tine pa bosta drobcena plavolaska Marjetka Jurkovnik, polovica lepšega dela zasedbe Turbo Angels, in njen soplesalec Miha Perat, ki je plesnih gibov že učil Sanjo Grohar.

Štajersko-primorska naveza bo čim več glasov gledalcev poskusila nabrati s čačačajem, zato že pospešeno vadita. No, vmes si vzameta čas tudi za kozarček šampanjca. "Za sprostitev in dobro voljo," kot je poudaril temnolasi Miha, ki je prepričan, da bo Marjetka v nedeljo navdušila s posebno figuro, ko se bo obrnila proti občinstvu in razkrečila noge.

"Miha, ti si šef!" se je kmalu vdala Štajerka. Ne zamudite njunega nastopa v nedeljo!

A. P.

Zvezde plešejo: Marjetka in Miha
Zvezde plešejo: Braco in Tina