Naj vam lepa glasba polni srca in dušo, Tanja sporoča svojim oboževalcem. Foto: Matej Grošelj, arhiv Studio Gong
Naj vam lepa glasba polni srca in dušo, Tanja sporoča svojim oboževalcem. Foto: Matej Grošelj, arhiv Studio Gong
S Tanjo Žagar o zlati plošči

Nasmejano pevko, ki že peto leto v glasbeni šoli poučuje klavir, vodi otroški pevski zbor in je dejavna v šoli nastopanja (odrske izkušnje si nabira že od otroških let, ko je bila članica dekliške skupine Foxy Teens), delo osrečuje in veseli. Ker se bliža obdobje izpitov, svoje učence poziva k pridni vadbi.

Jutranji klepet s Tanjo Žagar si oglejte v priloženem videoposnetku.
Zlato ploščo za album Tiho, tiho čas beži, ki so ga prodali v 5.000 izvodih, Tanja posveča vsem, ki jo spremljajo, in vsem, ki so kupili ploščo. Meni, da so jo kupili predvsem zaradi iskrenosti, saj dela glasbo, ki jo tudi sama obožuje in posluša. "Velikokrat poslušam svojo glasbo, sprošča me, razveseli in mi daje upanje, da je življenje lahko zelo lepo. Glasba lahko pomaga v težkih trenutkih," je mlada pevka povedala na klepetu v oddaji Dobro jutro.

Žagarjeva že pripravlja novo ploščo, izdala naj bi jo konec leta, na njej pa se bo znašlo tudi nekaj duetov. Kmalu prihaja prvi: z narodnozabavnim ansamblom Spev.

A. K.

Spodaj si oglejte nekaj fotografij s podelitve zlate plošče Tanji Žagar, na kateri je pevka tudi zapela, zaigrala na klavir in zaplesala:

S Tanjo Žagar o zlati plošči