Zmagovalka Miss Hit Stars je postala Sara Frančeškin. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Zmagovalka Miss Hit Stars je postala Sara Frančeškin. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Mis Hit stars 2008

Temnolasa in modrooka Sara Frančeškin, ki bo zastopala barve Slovenije na tekmovanju za mis Zemlje na Filipinih, je o občutkih po zmagi, ambicioznih ciljih in pevskem talentu spregovorila tudi za MMC.

Sicer pa enourna prireditev ni postregla s kakšnimi večjimi pretresi - mesto povezovalke je rutinirano izpeljala Lorella Flego, 12 finalistk se je predstavilo v treh izhodih (v kombineži, v kopalkah in večerni toaleti) - vse pod budnim očesom strokovne žirije, v kateri je bil tudi, ne boste verjeli, že spet Martin Strel. Naš ultramaratonski plavalec, ki očitno slovenske lepotice ljubi tako močno kot vode Amazonke (in se nanje enako dobro spozna).

Zabavali Manca in Monika
Da si je občinstvo v Perli malo odpočilo od sprehodov lepotičk po modni brvi, sta s svojima nastopoma poskrbeli Monika Pučelj in Manca Špik. Monika - v seksi črni opravi - je izbrala balado, medtem ko je Manca - svoje dolge noge je razkazovala v miniaturni beli oblekici - izvedla energično Baila, baila.

Rada bi postala odvetnica
Od 12 deklet se jih je nato šest moralo posloviti, v superfinale pa so se poleg Sare uvrstile Patricija Mavrič, Katarina Benček, Tamara Zupan, Slavica Grabovac in Samanta Rejc. In še finalno dejanje - razglasitev prvih treh: druga spremljevalka je postala Katarina Benček, prva spremljevalka svetlolasa Patricija Mavrič, Sarino ime pa so pospremili navdušeni vzkliki iz občinstva in obvezni dež konfetov.

Po prireditvi so se sicer kot vedno kresala mnenja o tem, ali je zmagala prava ali ne, a na koncu so se vsa nasprotja zgladila ob kozarcih šampanjca, s katerimi so organizatorji pridno zalagali goste, misice in predstavnike sedme sile. Za njih je bilo delo končano, za zmagovalko, ki bi rada združila odvetniško kariero z manekensko, se obveznosti šele začenjajo.

T. H./K. S.





Mis Hit stars 2008
Tekmovalke so svoja brhka telesa najprej postavila na ogled v kombinežah/spalnih srajčkah. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Vrhunec večera za večino moških verjetno ni bila razglasitev, pač pa izhod v kopalkah. Najbolj jih je navdušila tale perspektiva ... Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Recept za sestavo žirije na lepotnih tekmovanjih: ena aktualna misica (Miss Hit Stars 2007 Danijela Moravac) in najmanj en profesionalni športnik (Jani Klemenčič). Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Čeprav strokovna žirija Klavdiji Pojbič ni namenila mesta med prvimi šestimi, pa je rjavolaska nedvomno pritegnila marsikaterega opazovalca s svojimi razkošnimi ženskimi oblinami, ki so postavljale na laž trditev, da se na lepotna tekmovanja prijavljajo samo podhranjena dekleta. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Nihče ni mogel očitati Moniki Pučelj, da je svoj nastop izvedla mlačno - svetlolaska je na odru pustila dušo in srce. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Njene dolge noge ... Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Da se bliža božični čas okraskov in kiča niso dokazovale samo smrekice v igralnici in okraski ob pisti, pač pa tudi bleščeče večerne obleke tekmovalk. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
V šesterico se je uvrstila tudi prikupna Slavica Grabovac, ki si je s svojo samozavestjo in sproščenostjo pridobila mnogo simpatij. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Del strokovne žirije - ponovimo vajo: ena aktualna lepotna kraljica (Mis Zemlje Tanja Trobec), en športnik (Martin Strel) ... Strel je kot kaže res postal omniprezentni častni član vsakega lepotnega izbora, saj ga videvamo prav povsod. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Kisel nasmešek ene od tekmovalk - trema ali nelagodje v bizarni kreaciji? Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Manca Špik je zaplesala ob zvokih svojega komada Baila, baila, ki ji je prinesel zmago na Melodijah morja in sonca. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Obredno dejanje predaje krone. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Zmagoviti trojček: Katarina Benček, Sara Frančeškin in Patricija Mavrič. A ček in krono je prejela le ena. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Sara Frančeškin, študentka prava, upa, da ji bo uspelo združiti manekensko kariero z odvetniško. In kot vsaka prava slovenska misica, zna tudi ona - peti. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Soorganizator Igor Šajn v sendviču s svojima dvema varovankama - mis Hit Stars in mis Hawaiian Tropic. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Sara Frančeškin z lanskoletno mis Hawaiian Tropic Sabino Mali ob kozarcu zmagovalnega šampanjca. Foto: MMC RTV SLO/K. S.
Med gosti je bila tudi nekdanja misica Manca Zver, ki je verjetno obujala spomine na svoje tekmovalne dni. Foto: MMC RTV SLO/K. S.