Zmagovalni par tretje serije oddaje Zvezde pojejo, Marjan Uljan in Jože Kranjc. Foto: MMC RTV SLO
Zmagovalni par tretje serije oddaje Zvezde pojejo, Marjan Uljan in Jože Kranjc. Foto: MMC RTV SLO
Zmagovalca Jože in Marjan za MMC

Zaključila se je že tretja serija pevskega tekmovanja zvezd, dobili smo že tretji zmagovalni duet. O zmagovalcih ste odločili izključno gledalci pred televizijskimi sprejemniki na podlagi dveh pevskih nastopov vsakega dueta.

Jože in Marjan zmago pripisujeta srečni roki pri izbiri pesmi in dolgoletnim izkušnjam z nastopanjem. Pa priprave na superfinale? Na zalogi imata še kar nekaj materiala ...
Več v videopogovoru z zmagovalcema na desni.
V finalu so poleg zmagovalcev "strašnega" Jožeta in "malibujevca" Marjana - prepričala sta z umirjeno humorno Ko to tamo peva in živahno Nadalino - nastopili še baletnik avstrijskega rodu Lukas Zuschlag in Karmen Stavec (zapela sta Careless Whisper in Od pekla do raja), plesalec in modni oblikovalec Matevž Ogorelec in Tanja Žagar (izbrala sta pesmi Še je čas in Ne spavaj mala moja).

Kdo bo najboljši med najboljšimi?
Prihodnji teden pa bo na sporedu superfinale, v katerem se bodo za absolutnega zmagovalca oddaje pomerili zmagovalci vseh treh serij: Robert Friškovec in Nina Pušlar, Nuška Drašček in Jure Sešek ter novopečena superfinalista Jože Kranjc in Marjan Uljan.

A. K.

Zmagovalca Jože in Marjan za MMC