Kingstoni si trenutno želijo predvsem tople poletne dni, da bo obiskovalcev na koncertih čim več. Foto: Hangar P.R.
Kingstoni si trenutno želijo predvsem tople poletne dni, da bo obiskovalcev na koncertih čim več. Foto: Hangar P.R.
Kingstonov Tropikana klub

Tropikana klub je nalezljiva, spevna pop-reggaeskladbica, s katero fantje merijo na najširšo množico poslušalcev. Poleg Zvoneta Tomca je glavni avtor nezgrešljivih "Kingston-ritmov" Dare Kaurič, ki si je nekaj minut utrgal tudi za MMC.

Dare kljub sončnim očalom še zdaleč ni "v nizkem startu" za dopust, saj si bodo člani nekaj oddiha privoščili šele konec julija. Zdaj želijo imeti čim več koncertov, na katerih bodo predstavili deset pesmi z novega albuma, ki bo izšel prihodnji teden.

Rdeča nit se nadaljuje
In kakšne pesmice so na albumu? "Našega sloga nismo menjali, saj to delamo najboljše, zato ne vidimo smisla, zakaj bi to spreminjali. Gre torej za plesne, zabavne, poletne pesmi."

V videoposnetku na desni si oglejte celoten pogovor z Daretom Kauričem.
Rockerja ob deski na plaži
Videospot za pesem Tropikana klub je že posnet, poleg Kingstonov in brhkih (in seveda razgaljenih) plesalk pa v poskočnih ritmih poplesavajo tudi posebni gostje: Natalija Verboten, ki se žoga s pomarančami, Tejči in Špela iz Atomik Harmonik, 6pack Čukur ter Matjaž Jelen in Grega Skočir. Dare je dejal, da so se vsi takoj odzvali povabilu, "saj nas očitno cenijo, tako kot mi cenimo njih". "Natalija je pa tako ali tako neverjetno prijazna oseba," je dodal.

Daretova stava - "azzuri"
In še neizogibno vprašanje v teh dneh: nogomet. Kingstoni kakšne nogometne pesmi nimajo v mislih, pred leti pa so zajadrali v športne vode, ko so posneli himno za košarkarski klub Idrija. In za koga Dare drži pesti? "Italija!" je ustrelil kot iz topa.

A. P.

Kingstonov Tropikana klub