Pestro dogajanje na terenu so poslušalci lahko spremljali cel dan. Prisluhnili ste lahko zgodbam poslušalcev o tem, kje vse spremljajo radio.

Valovci pa niso pozabili niti na obujanje nostalgije, saj so v spomin na nogometno pravljico s ključnimi akterji ob 20. obletnici uvrstitve na prvo veliko tekmovanje pripravili tudi koncert legend Vlada Kreslina, Zorana Predina in Petra Lovšina.

Foto: Val 202
Foto: Val 202
Sorodna novica Vse najboljše, Val 202!

Kot je povedal odgovorni urednik Vala 202 Nejc Jemec ob tej priložnosti: "Danes v resnici praznujejo poslušalci. Zaradi njih in zanje smo. Konstruktivne kritike nam dajejo misliti, pohvale nas navdihujejo in spodbujajo, da vztrajamo tudi v trenutkih, ko ni enostavno. Poslušalci in ustvarjalci Vala 202 tvorimo skupnost, ki ji je mar za spodobnost."

"Z nizom današnjih aktivnosti na terenu, vsebin v programu in interaktivnega dogajanja na omrežjih se še enkrat več zavezujemo k ohranjanju dolgoletne tradicije kakovosti, družbene odgovornosti in izvirnosti," je še poudaril Jemec.

Za posebno priložnost se je zbrala komorna sestava Simfoničnega orkestra RTV Slovenija, ki so v zahvalo zdravstvenim delavcem zaigrali pred Univerzitetnim kliničnim centrom v Ljubljani.


Ob rojstnem dnevu so Valu 202 videočestitke namenili tudi znani Slovenci.