Suzana in Danilo sta gledalce prepričala s svojo zgodbo. Foto: Alex Štokelj
Suzana in Danilo sta gledalce prepričala s svojo zgodbo. Foto: Alex Štokelj
Žirijo so sestavljali: psihoterapevtka Veronika Seles, humorist Vinko Šimek in igralka Polona Vetrih. Foto: Stane Sršen

Z akcijo želijo ustvarjalci oddaje Dobro jutro spodbuditi pare k poroki, k odgovornemu partnerskemu življenju, s strokovnjaki in pari pa razpravljajo tudi o družinskih in medosebnih odnosih.

Po uspešno izpeljani prvi akciji za veliko televizijsko poroko, v kateri sta se 4. februarja letos poročila Saša Kotnik in Gregor Fras, se je ekipa oddaje Dobro jutro odločila, da v jesenskem delu sezone Dobro jutro natečaj ponovi.

Žirija v sestavi igralke Polone Vetrih, humorista Vinka Šimeka in psihoterapevtke Veronike Seles je na avdiciji izmed vseh prijavljenih izbrala osem parov. Po številnih preizkušnjah sodelujočih je uredništvo oddaje s pomočjo telefonskih klicev gledalcev v današnji predbožični oddaji razglasilo zmagovalni par natečaja. Pred televizijskimi kamerami se bosta poročila 40-letna Suzana Olić in leto dni starejši Danilo Tanšek iz Črnega Kala. Izkazala sta se kot najprimernejši, najzrelejši in najodgovornejši par za televizijsko poroko.

Suzana in Danilo sta gledalce očitno prepričala s svojo zgodbo. Suzana je pred leti s partnerjem že načrtovala poroko, a jima je kruta usoda preprečila načrte. Tako je Suzana ostala vdova z dvema otrokoma. Po sedmih letih žalovanja je končno spoznala Danila, s katerim se je pripravljena poročiti. Danilo pa je pripravljen postati oče njenih otrok.

Akcija televizijska poroka se z izborom para, ki se bo poročil pred televizijskimi kamerami, ne končuje. Gledalci oddaje Dobro jutro bodo lahko še naprej spremljali intenzivne priprave zmagovalnega para na poroko. Velika televizijska poroka se nam obeta v sredini meseca februarja.