Victory bodo konec septembra praznovali 21-letnico delovanja. Foto: Aljoša Videtič
Victory bodo konec septembra praznovali 21-letnico delovanja. Foto: Aljoša Videtič

Član zasedbe Victory je ob tem še povedal, da so si želeli narediti tako pesem, s katero bi opozorili nase, "je v trendu in ima sodoben pridih". "Na našo srečo se je ta kombinacija za zdaj super obnesla in veseli nas, da je odziv na pesem pozitiven," še dodaja Dragar.

Več o novem videospotu, ki si ga lahko ogledate tudi na koncu prispevka, in o prihajajočem praznovanju 21-letnice zasedbe Victory izveste v spodnjem pogovoru.


Po krajšem medijskem odmoru in lanski uspešnici Upaj si ste se odločili za novejšo in bolj svežo glasbeno zvrst. Za kaj gre in kako ste se za to odločili? Bodo prihodnje pesmi bolj podobne pesmi Upaj si ali Dan brez tebe?
Po dolgem premišljevanju in "brainstormingu" smo se odločili, da mora skupina, kot je naša - z dolgoletnim stažem in kar nekaj izdanimi albumi - narediti tako pesem, s katero opozori nase, je v trendu in ima sodoben pridih. Na našo srečo se je ta kombinacija za zdaj super obnesla in veseli nas, da je odziv na pesem pozitiven. Pri pesmi Upaj si že sam naslov pove, da smo si upali narediti korak v drugačnost, ponudili smo pozitivo in optimizem, v spotu pa si upali nanizati najrazličnejše akterje slovenske estrade. Mislim pa, da bo prihodnja pesem bolj v slogu pesmi Dan brez tebe.

Kako je potekalo snemanje videospota za pesem Dan brez tebe?
Spot smo snemali na več različnih lokacijah: zlatarnica na Metelkovi, park pri cerkvi na Taboru v Ljubljanu, lokal Sombrero v Novih Fužinah, vila v Domžalah in del železniškega muzeja. Snemali smo z igralko Andrijano.

V videospotu za pesem Upaj si ste k sodelovanju povabili tudi nekatere estradnike - Urško Čepin, Damjana Murka, raperja Zlatka. Ste se za to odločili, da bi k ogledu privabili več gledalcev? Ali ste podobno potezo naredili tudi za videospot za pesem Dan brez tebe?
Pri spotu Upaj si je šlo za poigravanje z besedo upaj in smo si upali povabiti v spot omenjene akterje. Zgodba pri pesmi Dan brez tebe pa je globlja ljubezenska drama.

Znova ste snemali z Venom Jemeršičem. Očitno ste s sodelovanjem z režiserjem zadovoljni. Kaj vam je pri njem tako všeč?
Korektnost, lepa fotografija. Mislim, da ima podobno filozofijo, kot jo imamo mi, victoryjevci.

Imate morda v mislih že pripravo novega albuma ali morda samo kakšno novo pesem?
Pesmi se nam je nabralo že za cel album, vendar pa časi niso naklonjeni izdaji albumov. Mogoče pa le najdemo založnika, ki bo želel z nami naresti nekaj več. Pustimo se presenetiti. Se pa intenzivno pripravljamo na našo 21. obletnico delovanja, ki jo bomo praznovali 22. septembra.