Marjan Podobnik je zmago v Piramidi proslavil s prijatelji iz vse Slovenije. Foto: RTV SLO
Marjan Podobnik je zmago v Piramidi proslavil s prijatelji iz vse Slovenije. Foto: RTV SLO
Erika Žnidaršič
Voditeljica Erika Žnidaršič je prvo sezono Piramido uspešno pripeljala do konca. Foto: RTV SLO
Podobnik proslavil zmago z Aniko Horvat

Slovenski politik je namreč pokazal največ retoričnih sposobnosti, ki so mu prinesle tudi največ glasov gledalcev. Po zmagi pa je pokazal, da zna zmago tudi primerno proslaviti.

Z njim je slavila tudi Anika Horvat
Marjan Podobnik je zmago proslavil v enem izmed ljubljanskih lokalov. Za MMC je po zmagi dejal, da je najbolj zadovoljen, ko vidi veselje prijateljev, ki so ga podpirali. Z njimi je tudi nazdravil in zapel. Prišli so iz vse Slovenije, dejali pa so, da o njegovi zmagi sploh niso dvomili. Marjan Podobnik se ne obremenjuje s tem, da v oddaji ni nastopil Borut Pahor, saj meni, da si je zmago pošteno prislužil. Dejal je tudi, da sta oba, tako Matjaž Javšnik kot Pavle Rupar, izjemno dobra govornika in da je bilo oba zelo težko premagati.

Za zmago mu je čestitala tudi Anika Horvat, ki mu je tudi zapela.

Prepričljiva zmaga v finalu
Poleg Marjana Podobnika sta v superfinalu nastopila igralec Matjaž Javšnik in Pavel Rupar, ki je nadomestil zmagovalca prve finalne oddaje, Boruta Pahorja. Ta se zaradi službenih obveznostih superfinala ni mogel udeležiti. Marjan Podobnik je prejel kar 51 odstotkov vseh glasov, na drugo mesto se je uvrstil Matjaž Javšnik s 33 odstotki, tretje mesto pa je s 16 odstotki zasedel Pavel Rupar.

Danes so svoje mnenje izrazili v petih temah; na štiri so se lahko pripravili, za zadnjo pa so izvedeli v oddaji. Pogovarjali so se o poplavah, hazarderstvu, zvestobi v zakonu, demonstracijah delavcev in lepotnih operacijah prsi.

Najbolj vroče so tekmovalci zagovarjali svoja stališča do zvestobe, saj se nihče od njih ni strinjal z izjavo neke bavarske političarke, ki je dejala, da bi zakonska zveza morala izgubiti veljavnost po sedmih letih.

Ko zapoje Helena Blagne
Oddajo je še dodatno popestrila posebna glasbena gostja Helena Blagne, ki je s tremi stalnimi pevkami oddaje Piramida zapela pesmi ob spremljavi Big banda RTV Slovenija.

Piramida takoj po superfinalu začenja drugo sezono. Prva oddaja bo na sporedu že v torek, 2. oktobra, v njej bodo nastopili Franci Kek, Alfi Nipič in Ljudmila Novak.

Podobnik proslavil zmago z Aniko Horvat